Skip Navigation Links

Çocuklar Eğlenerek Öğrenmeye Devam Ediyor

HBB Şehir Tiyatrosu eğlenceli oyunuyla trafik kurallarını öğretti.

Çocuklar Eğlenerek Öğrenmeye Devam Ediyor

Kültür Sanat   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, mutfağında hazırladığı birbirinden başarılı ve nitelikli oyunlar ile küçükten büyüğe tüm Hatay halkının gönlüne taht kurmaya devam ediyor. Şehir Tiyatrosu ve Jandarma Trafik işbirliği ile yürütülen “Çıtır ile Pıtır Trafikte” adlı eğitici ve öğretici çocuk oyunu 20 Nisan Perşembe günü İskenderunlu miniklerle buluştu. 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği aktiviteler ve sunduğu imkânlarla miniklerin öğretici en büyük eğlencesi haline gelen HBB Şehir Tiyatrosu, bin bir emekle hazırlayarak sahnelediği oyunlarla geleceğimizin teminatı olan çocukların hem eğitimine katkı sağlıyor hem de eğlenceli yönüyle hayal dünyalarını süsleyerek büyük ilgi topluyor.

HBB ŞEHİR TİYATROSU EĞLENCELİ OYUNUYLA TRAFİK KURALLARINI ÖĞRETTİ

HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Ali Gezgin’in derleyip yönettiği eğitici oyunu minikler büyük beğeni ile izledi. Trafik kurallarının eğlenceli bir dille anlatıldığı oyunla trafik bilinci kazanan minikler, günlük hayatta kolaylık sağlayacak ve can ile mal güvenliği temelindeki birçok bilgiyi edinmenin mutluluğunu yaşadı.

1400 ÖĞRENCİ OYUNU YOĞUN İLGİYLE İZLEDİ

Jandarma Trafik ve HBB Şehir Tiyatrosu’nun işbirliği ile üç seans olarak İskenderun Demir Çelik İlkokulu Konferans Salonu’nda sahneye yansıtılan çocuk oyununa Demir Çelik, Cırtıman ve Karayılan Saraç ilkokullarında eğitim gören toplam 1400 öğrenci yoğun ilgi gösterdi.
HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları tarafından trafik kurallarına uyulması ve trafikte daha dikkatli olunmasının sahneye yansıtıldığı çocuk oyunu Hatay’ın 15 ilçesinde çocuklarla buluşmaya devam edecek.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet