Skip Navigation Links

Meral Kireççi CHP'den istifa etti

İskenderun Savaş Mahallesi Muhtarı Meral Kireççi, üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ettiğini ve bundan sonraki yaşamında hiçbir siyasi h

Politika   A+a-

İskenderun Savaş Mahallesi Muhtarı Meral Kireççi, üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ettiğini ve bundan sonraki yaşamında hiçbir siyasi hareketin içerisinde bulunmayacağını açıkladı.
CHP İlçe kongresine sayılı günler kala teşkilattaki sıkıntılar kendini göstermeye başladı. 29 Mart Yerel Seçimleriyle Savaş Mahallesi Muhtarı olan CHP’li Meral Kireççi İlçe teşkilatı içerisindeki sıkıntıları genel merkeze taşımada vekillerden muhatap bulamadığı, yaşanılanlar yüzünden partinin derin yaralar aldığını ileri sürdü.

Delege listeleri hazırlanması sırasında mahalle temsilcilerinin vermiş olduğu isim listeleri tüzük ve genelgeye uyulmadan sümen altı yapıldığını iddia eden Savaş Mahallesi Muhtarı Meral Kireççi, “CHP İlçe Başkanı Nihat Karpuz ile Milletvekili Aziz Yazar’ın kişisel menfaatler ve partiliyim diye geçinen kişilerin dedikodularıyla partimiz derin yaralar almıştır. Aralarında sevgi ve saygı kalmamıştır. 2009 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı olmuş bazı partililer, adaylıklarının genel merkezde Milletvekili Abdulaziz Yazar tarafından engellenmiş olduğunu iddia ederek, kin ve nefret besleyerek, Milletvekili Yazar’dan kişisel intikamlarını almak için ilçe başkanlığı seçimini fırsat bilerek, birçok partili neferi ve üyeleri hiçe sayarak, düşüncesizce hareket etmiş ve etmektedirler” dedi.
Bayan Muhtar Kireççi, İlçe Başkanı, Milletvekili Fuat Çay, geçmiş dönem belediye başkan aday adayı olan birkaç partili tarafından partiyle alakası olmayan CHP’ye genel ve yerel seçimlerde ihanet eden gizliden başka partili adaylara çalışan sözde CHP’li kişiler, delege listelerinde yer aldıkları iddialarında bulundu.
Delege olmak gibi bir talebinin olmadığını, liste dışında kalan partili neferlerin Milletvekili Abdulaziz Yazar’la bu sıkıntılı dönemde bir türlü görüşme talepleri sonuç vermediğini aktaran Kireççi “Sayın vekilin telefonlarına dahi ulaşamamışlardır. CHP’de bulunan naylon partililer ayıklanmalıdır. Genel Merkeze ve Genel Başkana kendimi ve mağdur olan partili arkadaşlarımızın sesini duyuracak bir mektubu faksladım ve yanında üzülerek, acı çekerek, Cumhuriyet halk Partisi üyeliğimden istifa dilekçem vardı. Gerçek partili neferlerden özür dileyerek CHP üyeliğimden istifa ettiğimi ve bundan sonra da hiçbir siyasi çalışmamın olmayacağımı açıklama gereğini duyuyorum” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet