Skip Navigation Links

TED Koleji’nden Dubai Öncesi Başkan Savaş’a Ziyaret

Abu Dabi Büyükelçiliği ve Abu Dabi Türk İş Konseyi tarafından Dubai’nin başkentinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilimizi

TED Koleji’nden Dubai Öncesi Başkan Savaş’a Ziyaret

Gündem   A+a-

 
Abu Dabi Büyükelçiliği ve Abu Dabi Türk İş Konseyi tarafından Dubai’nin başkentinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilimizi temsil edecek olan TED Hatay Koleji halk oyunları grubu Başkan Savaş’ı ziyaret etti.
 
Gerçekleştirilen ziyarete TED Hatay Koleji Genel Koordinatörü Serdar Aydın, TED Hatay Koleji Ekip Koordinatörü Nihan Yücelen, TED Hatay Koleji Halk Oyunları Eğitmeni Halit Bozyiğit ve halk oyunları grubu katıldı.
 
“ABU DABİ’DE HATAY’I EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”
 
Abu Dabi’de gerçekleştirilecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlik organizasyonunda yer almaktan TED Hatay Koleji olarak büyük mutluluk duyduklarını dile getiren TED Hatay Koleji Genel Koordinatörü Serdar Aydın,” Abu Dubai Türk İş Konseyi tarafından her yıl geleneksel olarak kutlanan 23 Nisan Kutlamalarına TED Hatay Koleji olarak davet aldık. Ortaokul öğrencilerimizden oluşan halk oyunu ekibimiz hem Ege hem de Hatay yöresi oyunlarını sergileyecekler. Böyle bir onura sahip olmak Atatürk’ün kurduğu bir okul olarak bizi oldukça gururlandırıyor. TED Hatay Koleji olarak Abu Dabi’de Hatay’ı en güzel şekilde temsil edeceğiz.  Büyükelçiliğin himayesi altında da gerçekleştirilen bu etkinliğe halk oyunları grubumuz 6’sı erkek 6’sı kız olmak üzere 12 kişi ile katılıyoruz” dedi.
 
BAŞKAN SAVAŞ,  TED HATAY KOLEJİ’NE BAŞARI DİLEDİ
 
TED Hatay Koleji eğitmen, koordinatör ve halkoyunları grubuna gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Savaş, Dubai’de gerçekleştirilecek şenliklerde Hatay’ı temsil edecek halk oyunları grubuna başarılar diledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet