Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mersin Çağ Üniversitesi Öğrencileri İpek Köyü'nü Ziyaret Etti

Mersin Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencileri ipek köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Samandağ Belediyesinin unutulmaya yüz tutan

Mersin Çağ Üniversitesi Öğrencileri İpek Köyü'nü Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
Mersin Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencileri ipek köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  Samandağ Belediyesinin unutulmaya yüz tutan bir kültürü tekrardan canlandırma çalışmasını takdir eden öğrenciler. Bu ve buna benzer çalışmaların yapılması geçmişimizi günümüze taşınması mutluluk verdiğinin ifadelerine yer verdi.
 
Grup adına konuşan Mahsun Okyar şunları söyledi: “Mersin üniversitesinde psikoloji bölümünde okuyoruz. Samandağ ından ipek böcekçiliği ve yetiştiriciliğinin yapıldığını duyduk ve dikkatimiz çekti. Gezimiz dahilinde burayı görmek istedik bu kapsamda Samandağ Belediyesi bizlere yardımcı oldu. Buradaki çalışmaları yakından inceledik. Çalışma arkadaşları güzel bir uyum içinde çalışıyorlar. İpek böcekçiliği ve yetiştiriciliği günümüzde yapılmayacak kadar az durumda bu kapsamda Samandağ Belediye Başkanı Mithat NEHİR’in yapmış olduğu bu çalışma çok değerli bizler Samandağ Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş