Skip Navigation Links

'Kosova İle Tarihi Bağlarımız Var'

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Kosova Kamu Yönetim Bakanı Mahir Yağcılar İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret

'Kosova İle Tarihi Bağlarımız Var'

Gündem   A+a-

 
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Kosova Kamu Yönetim Bakanı Mahir Yağcılar İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
 
Kosova İle Tarihi Bağlarımız Var
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Türk Kızılayı İskenderun Şubesi ile Kosova Kızılhaçı Prizren Şubesi yetkilileri arasında gerçekleştirilen  'kardeşlik' anlaşması bizleri son derece memnun etmiştir. Sizleri İskenderun’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kosova ile tarihi bağlarımız var. Kosova’nın gelişmesi, ekonomik ve siyasi yönden daha güçlü hale gelmesi ve ülkemizle de olan iyi ilişkilerinin daha da artmasını arzu ediyoruz. Düzenlenecek olan sosyal ve kültürel etkinliklere her zaman destek vermeye hazırız" dedi.
 
İSKENDERUN’UN ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİR
 
Bakan Yağcılar da İskenderun’un çok güzel bir şehir olduğunu belirterek,”Konukseverliğinden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Buraya gelmemizdeki amaç iki ülke arasındaki birlik ve beraberliği, yardımlaşma dayanışmayı pekiştirmektir. Burada bazı ikili görüşmelerimiz olacak. Uzun yıllardır Türk Kızılay’ı ile birlikte çalışmaktayız. Bu güne kadar Kızılay’la sürekli iletişim halinde olduk olmaya devam edeceğiz. Bir takım projelerimiz için görüşmelerimiz sürüyor ”diye konuştu.
Ziyarete Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Başkanı Ümit Günay ‘da eşlik etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet