Skip Navigation Links

'İskenderun Şaha Kalkması Lazım!'

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Uğur Feriz, Ankara'da gerçekleştirilen mülakat sonrasında İskenderun'a döndü. Mülakatın oldukça verimli geç

Politika   A+a-

Milletvekili Aday Adayı Dr. Feriz ;

“İskenderun Şaha Kalkması Lazım!”

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Uğur Feriz, Ankara’da gerçekleştirilen mülakat sonrasında İskenderun’a döndü. Mülakatın oldukça verimli geçtiğini belirten Feriz, çalışmalarına daha da hız verdi.

“İskenderun İl Olmalı”
Ankara’dan döner dönmez önceliğini sivil toplum örgütlerine veren aday adayı Feriz, bu kapsamda İskenderun Berberler Odası ve Terziler Odası’nı ziyaret etti. İskenderun’un günden güne büyüdüğünü belirten Feriz, ortaya konulan master planlarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini vurguladı. Feriz, “İskenderun’da Lojistik Köy Planı var. Bunun bir an önce hayata geçirilmesi lazım. İskenderun’da konaklayacak ve yemek ihtiyaçlarını karşılayacak olan vatandaşlara yer gösterilmesi lazım. İskenderun’da sanayi bölgesinin düzenlenmesi lazım. Bugün İskenderun yüzünden Antakyalılar teşvik alamadıklarını dile getiriyorlar. Eskiden onlar istemiyordu. Ancak artık onlar bile İskenderun’un il olmasını istiyorlar. Bu bizim yıllardan beri hayalimiz. Yani İskenderun’un sanayisi ile turizmi ile ve yapılacak yatırımları ile şaha kaldırılması lazım. İnşallah aday olur ve Milletvekili olursak bu söylediklerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

“Kazanan İskenderunlular Olacaktır!”

İskenderun Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlerin önceliği elbette Limanımızın özelleşmesiydi. Esnaf olarak beklentilerimiz elbette sürüyor. İskenderun’un il olması bizim yıllardır hayalini kurduğumuz şeydir. İskenderun Üniversitesi’nin yapılması şart olmuştur. İnşallah bunlar yapılırsa kazanan İskenderun ve İskenderunlular olacaktır” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet