Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çocuklar Eğlenerek Öğrenmeye Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Jandarma Trafik işbirliği ile yürütülen “Çıtır ile Pıtır Trafikte” adlı eğitici ve öğretici çocuk oyunu

Çocuklar Eğlenerek Öğrenmeye Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Jandarma Trafik işbirliği ile yürütülen “Çıtır ile Pıtır Trafikte” adlı eğitici ve öğretici çocuk oyunu 18 Nisan Salı günü Altınözülü miniklerle buluştu.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği aktiviteler ve sunduğu imkânlarla miniklerin öğretici en büyük eğlencesi haline gelen HBB Şehir Tiyatrosu, mutfağında özenle hazırlayarak sahnelediği oyunlarla geleceğimizin teminatı olan çocukların hem eğitimine katkı sağlıyor hem de eğlenceli yönüyle büyük ilgi topluyor.
 
 
HBB ŞEHİR TİYATROSU EĞLENCELİ OYUNUYLA TRAFİK KURALLARINI ÖĞRETTİ
 
 
HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Ali Gezgin’in derleyip yönettiği eğitici oyunu minikler büyük beğeni ile izledi.Trafik kurallarının eğlenceli bir dille anlatıldığı oyunla trafik bilinci kazanan minikler, günlük hayatta kolaylık sağlayacak ve can ile mal güvenliği temelindeki birçok bilgiyi edinmenin mutluluğunu yaşadı.
 
 
500 ÖĞRENCİ OYUNU BEĞENİYLE İZLEDİ
 
Jandarma Trafik ve HBB Şehir Tiyatrosu’nun işbirliği ile iki seans olarak sahneye yansıtılan çocuk oyununa Çetenli ve Büyükburç ilkokullarında eğitim gören toplam 500 öğrenci yoğun ilgi gösterdi. HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları tarafından trafik kurallarına uyulması ve trafikte daha dikkatli olunmasının sahneye yansıtıldığı çocuk oyunuHatay’ın 15 ilçesinde çocuklarla buluşmaya devam edecek.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş