Skip Navigation Links

Hatay Dev Fuara Hazır

Kentin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda kalkınması için yoğun çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediye

Hatay Dev Fuara Hazır

Gündem   A+a-

 
Kentin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda kalkınması için yoğun çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; dernek, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.
 
Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş ile HATMEK’teki çalışma ofisinde bir araya gelen Başkan Savaş, 3-7 Mayıs tarihleri arasında Antakya’da gerçekleşecek olan 1. Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı’nı masaya yatırdı.
 
Gerek ulusal gerek uluslararası arenada Hatay ekonomisine katkı sunacak ve şehrin gelişmesine ışık tutacak çalışmaların altında imzası olan Başkan Savaş’a fuar davetiyesini takdim eden Alakuş, fuarın gerçekleşmesinde büyük emek harcayan HBB Başkanı’na verdiği destekten ötürü teşekkürlerini iletti.
 
HATAY YAPI VE GAYRİMENKUL FUARI KAPILARINI 3 MAYIS’TA AÇILIYOR
 
Antakya otogar yanı fuar alanında gerçekleşecek 1. Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı ile ilgili düşüncelerini paylaşan Lütfü Savaş, “Son yıllarda gelişen inşaat sektöründe kentimizin söz sahibi olması ve ekonomik hareketliliğimize katkı sunması için bu fuarı destekliyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak; MIPIM’de, EMITT’te, EXPO’da ve daha birçok uluslararası fuarda Hatay’ın tanıtımı ve kalkınması için bulunduk. Şimdi de biz böylesine değerli organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. 3 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30’da gerçekleşecek olan açılışa tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” diyerek Hatay halkını fuara davet etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet