Skip Navigation Links

Bari Mezarlarını Rahat Bırakın !!!

Arsuz Gözcüler’de Mezarlara Zarar Verdiler!!!

Bari Mezarlarını Rahat Bırakın !!!

Arsuz   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesi Gözcüler Mahallesi Asri Mezarlığı kimliği belirsin kişilerin saldırısına uğradı. Mezar taşlarının kırıldığı, bir çok mezara zarar verildiği görülen Gözcüler Asri Mezarlığı’ndaki tablo yürekleri sızlattı.
Ruh halleri bozuk oldukları anlaşılan kişi veya kişiler, insanların dirisiyle uğraştıkları yetmiyormuş gibi, ebediyete intikal etmiş ölülerin mezarlarını kırarak ahlaksızlıklarını bir kez daha ortaya koydular.
Ölmüşlerinin mezarını ziyaret için Arsuz İlçesi Gözcüler Mahallesi Asri Mezarlığı’na giden bir çok kişi, gördükleri manzara karşısında kahroldu. 
İşadamı Mehmet Altun’un yakınlarının mezarını ziyaret için gittiği anda görüntülediği Gözcüler Asri Mezarlığı’ndaki fotoğraflara sosyal medyada büyük tepki yağdı.  İşadamı Mehmet Altun, gördüğü  içler acısı manzara karşısında üzüntüsünü ve tepkisini gösterdi.
İşadamı Mehmet Altun’un ihbarı üzerine, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak yönetiminde Gözcüler Asri Mezarlığı’nda  soruşturma başlatıldı. Emniyet Müdürü Halil Karabacak, mezarlıklara zarar verenlerle ilgili bir ipucu bulmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. 
Tüm mahalle halkının en önemli beklentisi ise mezarlara zarar verenlerin en kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkarılması. 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet