Skip Navigation Links

'Genel Seçimlerde Bu Saltanat Yıkılacaktır'

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Akbay, 'Başbakan takiye yaparak tribünlere oynuyor,bu saltanat genel seçimlerde yıkılacaktır' dedi.

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Akbay, “Başbakan takiye yaparak tribünlere oynuyor,bu saltanat genel seçimlerde yıkılacaktır” dedi.

Akbay açıklamasında, “ Başbakan geçen hafta mecliste Mısır Cumhurbaşkanı Mübarek’e seslenerek halkın sesine kulak vermesini istemişti. Ülkemizde ise kamu emekçileri geçtiğimiz günlerde Ankara’da mecliste çıkarılmak istenen torba yasası protesto etmek istediler. Bir baktık ki oraya giden kamu emekçilerinin üzerine su sıktılar, biber gazı sıktılar. Bu uygulama ancak zalimlerin uygulayabileceği bir şeydir” dedi.
Başbakanın ikiyüzlü politikasına artık herkesin alıştığını ifade eden Akbay,”Başbakan Mısır’a demokrasi mesajı verirken kendi ülkesinde ise antidemokratik uygulamalara müsaade ediyor. Olacak şey değirdir. Halk artık bu AKP’ye ilk seçimde gereken cevabı verecek, Halkçı ve Halkın çıkarlarını samimi bir şekilde savunan CHP’yi iktidara getirecektir” dedi.
BAŞBAKAN GİDECEĞİNİ ANLADI
Akbay,”Başbakan gideceğini anladı. O yüzden tahammülsüzlük gösteriyor. Kıbrıs’ta yaşananlar bunun göstergesi. Kıbrıslı yurttaşlarımızın AKP’ye tepkisini yalan söyleyerek karşıladı. Onları besleme diyerek eleştirdi. Bunları bilinçli bir şekilde yapıyor. Oradaki memurların 10 bin lira maaş aldığını söyleyerek Türk halkının oraya tepkisini çekmek istedi. Bu çok tehlikeli bir gidiştir. Baskıyla zorbalıkla bu ülke yönetilemez. İlk genel seçimlerde bu saltanat yıkılacaktır” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet