Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sağlıklı Beslenmenin Önemi Tiyatro İle Anlatıldı

HBB Şehir Tiyatrosu Minikleri Eğlendirirken Bir Yandan da Öğretiyor

Sağlıklı Beslenmenin Önemi Tiyatro İle Anlatıldı

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın düşlerini güzelleştirmek, hayal dünyalarını geliştirmek ve tiyatro sevgisini aşılamak amacıyla il genelinde minik tiyatro severler ile buluşmaya devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği aktiviteler ve sunduğu imkânlarla miniklerin  en büyük eğlencesi haline gelen HBB Şehir Tiyatrosu miniklerin eğitimine katkı sağlayıp bilinçlendirirken bir yandan da eğlenceli yönüyle büyük beğeni topluyor.

Sağlıklı Beslenmenin Önemi Tiyatro İle Anlatıldı 

Samandağ Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak ilk defa miniklerin beğenisine sunulan “Sarı Kız Boya Bolacıya Karşı” adlı eğitici çocuk oyununu miniklere sunan  HBB Şehir Tiyatrosu, miniklere keyifli bir şekilde sağlıklı beslenmenin önemini anlatırken eğlenceli bir şekilde bilinçlenmelerine katkı sağlıyor.

Yazar Adem Atar’ın kaleme aldığı, HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçılarından Süheyla Koçak’ın yönetmenliğini üstlendiği; şehrin dışında ufak bir çiftlikte bir dede, torunu ve çiftlik hayvanları arasında geçen, günümüzde zararlı olduğu bilinen, en çok çocuklar tarafından tüketilen yapay içeceklere karşı doğal ve sağlıklı beslenmenin öneminin anlatan ve sahneye yansıtılan eğitici ve öğretici çocuk oyunu, miniklerden tam not aldı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş