Skip Navigation Links

Yağmur Suyu Birikintilerini Önleme Çalışmaları Sürüyor

HATSU, yağmur yağışı sonrasında tıkanıklık ve deşarj sorunlarından dolayı oluşan birikintileri önlemek adına kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor.

  Yağmur Suyu Birikintilerini  Önleme Çalışmaları SürüyorWeb
TV

Dörtyol   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), yağmur yağışı sonrasında tıkanıklık ve deşarj sorunlarından dolayı oluşan birikintileri önlemek adına Hatay genelinde kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor.
 
Şehrin en işlek caddelerini ele alarak yağmur sorunu tespit edilen bölgelerde yeni hat döşeme çalışmalarının yanı sıra yağmursuyu ızgara döşeme çalışması gerçekleştiren Genel Müdürlük, Dörtyol ilçesi genelinde başlatılan yağmursuyu sorunlarını iyileştirme çalışmaları kapsamında ara sokaklarda ve ana caddelerde yağmursuyu ızgarası yerleştirildiğini açıkladı.  
 
Dörtyol ilçe Merkezine bağlı Kışlalar Mahallesi’nde yapılan 625 metrelik yeni hat döşeme çalışmasından sonra deşarjı daha kolaylaştırmak için proje geliştiren HATSU, sokak girişlerinde oluşan su birikintilerini önlemek amacıyla 60 cm genişliğinde ve değişken ölçülerde 8 noktada demir ızgaraların döşenmeye başladığını aktardı.
  Yağmur Suyu Birikintilerini  Önleme Çalışmaları Sürüyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet