Skip Navigation Links

Dikmece İlkokulu’nda Ağaçlandırma Çalışması Gerçekleştirildi

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı ekipler, il genelinde yaptığı ağaçlandırma çalışmaları ile Hatay

Dikmece İlkokulu’nda Ağaçlandırma Çalışması Gerçekleştirildi

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı ekipler, il genelinde yaptığı ağaçlandırma çalışmaları ile Hatay’ın geniş yeşil alanlara sahip ve yaşanabilir bir kent olması yolunda önemli adımlar atıyor.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın “Yemyeşil Bir Hatay” parolası ile çalışmalarına il genelinde tüm hızıyla devam eden ekipler,gerçekleştirdiği ağaçlandırma çalışmaları ile kentin çehresini değiştirerek halkın takdirini kazanıyor.
 
HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri,Antakya ilçesindeki Dikmece İlkokulu bahçesinde ağaçlandırma çalışması gerçekleştirdi.  Eğitim yuvalarının fiziki koşullarına katkıda bulunarak çocuklara tertemiz ve düzenli bir yaşam alanı kazandırmak amacıyla hizmet üreten ekiplere, çocuklar da yardım etti. Park Bahçe ve Yeşil alanlar yetkilileri ve çocuklar okul bahçesini ivedilikle ağaçlandırdı.
 
HBB ekipleri, il genelinde gerçekleştirdiği hummalı çalışmalarla Hatay’ın altyapı ve üstyapısının yanı sıra yeşil ve estetik görünümüyle daha yaşanabilir bir kent olması yolunda çalışmalarına ara vermeden devam edecek.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet