Skip Navigation Links

Dudu ve Oğuz CHP'li Kadınlarla Buluştular

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu ve Ali Oğuz, Payas halkıyla sabah kahvaltısında Şamon Restoran'da buluştular. Kahvaltılı

Politika   A+a-

 
 
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu ve Ali Oğuz, Payas halkıyla sabah kahvaltısında Şamon Restoran’da buluştular. Kahvaltılı toplantıya kadınlar büyük ilgi gösterdiler.
2011 Genel Seçimlerine yaklaşırken çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Mevlüt Dudu, kadın kollarında örgütlenmeye dikkat çekerek, daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.
CHP Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu, “Örgütümüzle ve sizlerle hep birlikte Payas’ı ayağa kaldırmalıyız. Şuan burada ki topluluk Payas’ı ayağa kaldırmaya yeterlidir. Birçoğunuzu tanıyorum, gücünüzü biliyorum. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, CHP’nin en önemli kozlarıdır. Bunun için kadınlarımızda önemli donanım var ben buna inanıyorum. Bugünden itibaren Payas’ı cadde cadde, sokak sokak, ev ev dolaşalım partimizin projelerini anlatalım. Cumhuriyet Halk Partisi’nde artık farklı bir ortam var. CHP artık eleştiren, muhalefet eden bir parti değil, artık halkın sorunlarını dinliyor, çözüm üretiyor, politika üretiyor. Halk projelerimize çok büyük ilgi gösteriyor. Bizim yapmamız gereken bu projeleri halkımıza anlatmaktır. Öncelikle aile sigortası bu seçimde CHP’nin en büyük kozudur.
Türkiye’de büyük bir yoksulluk var. Bu ülkede devletin verilerine göre 12.715 bin kişi açlık sınırının altında yaşıyor. Karşımızda yoksulluktan beslenen, yoksulluktan nemalanan bir iktidar var. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu ülkede yoksulluğu bitirmeye azaltmaya talibiz.” Dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet