Skip Navigation Links

Zafer Yolculuğu Devam Ediyor

Amatör ve profesyonel spor branşlarında elde edilen sayısız başarıyla Hatay’ın adını zirveye taşıyan Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcul

Zafer Yolculuğu Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
Amatör ve profesyonel spor branşlarında elde edilen sayısız başarıyla Hatay’ın adını zirveye taşıyan Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcuları, katıldıkları bir turnuvayı daha şampiyonluklarla tamamladı.
 
Dünya Serbest Stiller Federasyonu ile Türkiye Serbest Stiller Federasyonun Antalya’da düzenlediği K-1 Başkanlık Kupası final müsabakalarına katılan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kick Boks Takımı, sergilediği müthiş performansla turnuvaya damga vurdu.
 
HBB’Lİ KICK BOKSÇULAR HATAY’A BÜYÜK BİR GURUR YAŞATTI
 
Antalya, İstanbul ve Karaman illerinden katılan onlarca sporcu ile beraber turnuvaya katılarak, renk katan Hataylı sporcular, 6 birincilik kupası ve 4 ikincilik madalyası kazandı ve Hatay’a bir büyük gurur daha yaşattı.
 
Elde edilen zaferlerden sonra turnuva ile ilgili düşüncelerini paylaşan takım antrenörü Murat Akman, “Bütün yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz periyodik antrenmanlar ile böyle önemli turnuvalara hazırlanıyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını da madalya ve kupalarla almak bizim için çok sevindirici oluyor. Şüphesiz ki bu başarılarda başkanlarımızdan sporcularımıza kadar herkesin emeği var” dedi.
 
Temmuz ayında Bolu ve Niğde’de gerçekleşecek olan Türkiye Kick Boks Şampiyonaları’na da aynı disiplin ve karakterle hazırlanacaklarını da sözlerine ekleyen Akman, kendilerine her konuda destek olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a, HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e, Spor Koordinatörü Erdal Oktay’a teşekkürlerini iletti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet