Skip Navigation Links

Samandağ Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Olağan Kongresi Gerçekleşti

Samandağ küçük sanayi sitesi olağan genel kurul toplantısı gerçekleşti.

Samandağ Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Olağan Kongresi Gerçekleşti

Yerel   A+a-

 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Kongrede; Divan Teşekkülü gerçekleşti. Divan Teşekkülü: Özkan Göz, Ercan Demirbaş, Ercan Miçço isimlerinden oluştu. Olağan Kongrede Faaliyet, Denetleme Raporlarının okunması ve hem yönetimin hem de raporların oy birliğiyle  ibrası sonrası seçimlere geçildi. Tek liste halinde yapılan seçimlerde  ; Mahmut Hocaoğlu Başkanlığa, Seyhan Yıldırım,Cuma Özkan,Semih Eryılmaz,Adnan Selçuk Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçildi.  Denetleme Kurulu üyeliklerine Gazi Demir,Züheyr Kılıç Hikmet Özgül seçildi.       
 Olağan Kongreye:CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Necdet Aslan , Belediye Meclis Üyesi Adil Nural ve Sanayi sitesi üyelerinin katıldığı genel kurul toplantısı coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.
Açılış Konuşmasını Samandağ Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mahmut Hocaoğlu yaptı.
Samandağ Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mahmut Hocaoğulları:”Samandağ Belediye Başkanı Mithat bizlere her zaman destek oluyor. Belediye başkanımız her zaman yanımızdadır. Kendisine teşekkür ediyorum.  Genel Kurul toplantısının esnaf ve Sanatkârlarımıza ve siz Sayın ortaklarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder,  seçilecek olan Yönetim ve Denetleme kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileriz.’’  ”dedi.
CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur konuşmasında,Sanayi Sitesi koopratifi Başkanı Mahmut Hocaoğlu’nu  ve Yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum.Samandağ Belediye Başkanımız Halkçı Belediyeciliğin gereklerini en iyi şekilde yerine getiriyor.Samandağ Sanayi sitesinin önünü açacak,hizmetlere katkı sunacak çalışmaları destekliyoruz.Sizlere “Hayırlı günler diliyoruz.”dedi.
CHP Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan , Sanayi sitesi kooperatifi yönetimi ve başkanı Mahmut Hocaoğlu’nun başarılarının devamını diliyorum.ifadelerine yer verdi.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Sanayi sitesinin önemine değinerek bu konudaki çalışmalarını paylaştı. Sanayi sitesinin kurulmasının İlçede Arap ülkeleri başta olmak üzere Yurtdışında çalışan Samandağlıya istihdam olanağı sağlayacağını  belirtti. 
Başkan Nehir Konuşmasının devamında:”Emek eden,üreten üreten insanların kendi topraklarında çocuklarıyla ,aileleriyle mutlu bir yaşam sürmesini istiyoruz. Toplumsal bir uzlaşıyla bu konudaki ihtiyacın tamamına  hizmet eden  Yeni Sanayi sitesini kurarak bu değişimi beraber gerçekleştireceğiz. Bu memlekette ilklerin bir çoğuna imza attık. Sizlere hizmet etmek ,halkın refahına,huzuruna hizmet etmek boynumuzun borcudur.Sizlerle Gönül köprüleri kurduk.Bu köprüleri daha da sağlamlaştırarak,arttırarak hizmet üretmeye devam edeceğiz.   Kongrenizi tebrik ediyorum.      ”dedi
Kongrede alınan önemli Kararlar 1-Kooperatif adına Arsa alım satımı yapmaya Başkan Mahmut Hocaoğullarına yetki verildi. 2-Yeni katılacak üyelerden 25 bin tl  ortaklık payının alınmasına karar verildi. 3- Tahmini bütçe ve faaliyet raporları oy birliğiyle kabul edildi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet