Skip Navigation Links

Asırlık Çınar Türk Polis Teşkilatı 172 Yaşında!

İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

Asırlık Çınar Türk Polis Teşkilatı 172 Yaşında!Web
TV

Gündem   A+a-

 4–10 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan polis haftası etkinlikleri kapsamında İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi.
Hafta boyunca devam eden etkinlikler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz vatan uğruna şehit olan şehit polislerin anısına İskenderun Atatürk Anıt Alanı’na çelenk sunma töreni ile başladı.
Ataya bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşının ardından son bulan çelenk sunma etkinliği İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü makamında ziyaretlerin kabulü devam etti.
Makamında basın mensuplarını ağırlayan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirerek, tebriklerini kabul etti.
Makamında kısa bir açıklamada bulunan Balcı, “Türk Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü nefes aldıkça kutlayacağız. Hani babadan oğla geçen meslekler vardır ya, ben de mesleğimi babamdan devir aldım. Babam da polisti. Vatanımız ve milletimizin huzuru için gece gündüz demeden polis memuru arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ben şahsımda gece gündüz demeden birlikte mesai yaptığım tüm arkadaşlarım ve tüm emniyet teşkilatımızda görev yapan arkadaşlarımızın bu özel gününü kutluyorum” dedi.
 
 
Asırlık Çınar Türk Polis Teşkilatı 172 Yaşında! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet