Skip Navigation Links

İKEM'in Sultanları Başkan Culha'yı Ziyaret Etti

Özel İKEM Koleji Bayan Basketbol Takımları üstüste aldıkları başarıların ardından adeta ilgi odağı olmaya başladılar.

İKEM'in Sultanları Başkan Culha'yı Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
                 Özel İKEM Koleji Bayan Basketbol Takımları üstüste aldıkları başarıların ardından adeta ilgi odağı olmaya başladılar. Hatta ülke geneline yayılan bu başarının perde arkası merak konusu oldu.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren İKEM Koleji Bayan Basketbol Takımları Türkiye Şampiyonasını hedefliyor. Bu çalışma süreci içerisinde birçok resmi ziyaretlerde bulunan takım 16 kişilik kadrosuyla Lise Müdürü  Nadir MURT, Okulun Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit DUMAN ve Yardımcı Antrenör Abdullah YALÇIN ile Arsuz Belediye Başkanı Nazım CULHA'yı ziyaret etti.

Çok keyifli geçen ziyarette takım üst üste aldığı başarılı sonuçlar, bundan sonraki hedefleri ve gelecek senelerde yapılması düşünülen projeler ile ilgili görüştü. Ayrıca Arsuz Belediye Başkanı  CULHA'nın spora ve sporcuya verdiği önemin ve desteğin gözden kaçmadığı görüldü. Başkan CULHA sözlerine şöyle devam etti; “İlçemizin güzide kurumlarından İKEM Kolejinin bu bölgeye kattığı değeri takdir ediyor, kızlarımızın hem akademik anlamda hem de sportif alanlarda başarı sağlamaları ve bu alanda faaliyet gösterecek diğer sporculara da örnek olacaklarını umuyorum. Sahalarda nekadar hırçınlarsa dışarıda bir o kadar uysallar. Örnek teşkil eden kızlarımızı canı gönülden kutluyorum” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet