Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

FET֒nün Hiç mi Siyasi Ayağı Yok !!!

Aylin Nazlıaka Arsuz Karaağaç’ta Konuştu

FET֒nün Hiç mi Siyasi Ayağı Yok !!!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlı Aka, Atarürkçü Düşünce Derneği Arsuz Şubesi ve Karaağaç Temsilciliğinin misafiri oldu.
Arsuz ilçesi Karaağaç Klas Düğün Salonu’nda halkla bir araya gelen Bağımsız Milletvekili  Aylin Nazlıaka, Bir CHP milletvekilinin odasındaki Atatürk fotoğrafını indirdiğini iddia etmesiyle başlayan sürecin sonunda Parti Meclisi kararıyla sevk edildiği disiplin kurulunda, 7'ye karşı 8 oy çokluğuyla 4 Mart 2016'da CHP'den ihraç edilmişti. 
Odasından Atatürk resmini indirdiği iddasıyla partisi CHP’den ihraç edilen Aylin Nazlıaka, bu kaz Hatay’ın Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi’nde Atatürkçü Düşünce Derneği’nin misafiri olarak, referandum sürecinde neden Hayır verilmesi gerektiğini, Cumhuriyet ve Atatürk Türkiyesi’nin kazanımlarını korumanın önemini anlattı. 
Nazlıaka’nın konferansı, geçtiğimiz günlerde kurulan Atatürkçü Düşünce Derneği Karaağaç Temsilcilik Başkanı Kemal İşkarak’ın ilk etkinliği olarak kayıtlara geçti. 
Atatürkçü Düşünce Derneği Arsuz Şube Başkanı Sinan Tutar, Karaağaç Temsilcisi Kemal İşkarak ve Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine hakaret ve iftira edenlere yönelik açtığı ve kazandığı davalarla tanınan CHP’li Mahmut Şirin’in konuşma yaparak Nazlıaka’ya teşekkür ettikleri konferans yaklaşık 1 saat sürdü. 
 

FETÖ’nün Siyasi Ayağı Yok mu?

15 Temmuz darbe kalkışması sonrası sürece dikkat çeken Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, süreçte bir tane bile siyasi sorumlu olmamasını şaşkınlıkla karşıladığını ifade etti. 

 Üstünlerin Hukuku Kimden Yana Olur ?

Ankara Bağımsız Milletvekili Nazlıaka, yaptığı konuşmasında, Anadolu’nun bir çok şehrinde yaptığı çalışmalardan örnekler verdi ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi olduğunu belirten bir şahısla aralarında geçen diyaloğu şöyle anlattı; “Anadolu’da bir çok şehirde insanlarımıza ulaşmaya gayret ediyoruz. Bir gün bir kahvehanede yargı bağımsızlığını anlatırken bir çiftçi amcamızla konuştuk. Çiftçi, yargıyla hiç işinin olmadığını söyledi. Ben de O’na bir örnek verdim. Bir gün tek adam akşam yattı sabah kalktı faizleri yüzde bin arttırdı. Bu durumda ne yapacaksın? Ben hiç böyle düşünmemiştim dedi. Kalabalık arasından bir genç kalktı ben AK Parti ilçe yönetimindeyim dedi ve ben amcaya sahip çıkarım şeklinde konuştu. Ben de ona sen bir gün partinin milletvekiliyle ters düşer de mahkemelik olursan, o zaman hukukun üstünlüğü yerine üstünlerin hukuku milletvekilinden yana mı karar verir, ilçe yöneticisinden yana mı karar verir diye söyledim. Haaa ben böyle hiç düşünmemiştim” dedi. 
 
 
 
FET֒nün Hiç mi Siyasi Ayağı Yok !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş