Skip Navigation Links

Bayram Özarslan Vefat Etti!

İskenderun Demir Çelik Fabrikasından emekli, mücadeleci kişiliği ile tanınan İskenderun İsdemir Çalışan ve Emekliler Yardımlaşma Derneği

Bayram Özarslan Vefat Etti!

Gündem   A+a-

 
İskenderun Demir Çelik Fabrikasından emekli, mücadeleci kişiliği ile tanınan İskenderun İsdemir Çalışan ve Emekliler Yardımlaşma Derneği (İSÇEİD) Başkanı Bayram Özarslan, yaşamını yitirdi.
 
Solunum yetmezliği nedeniyle yaşama veda eden Bayram Özarslan, emekliliği döneminde İskenderun Demir Çelik A.Ş.’nin (İSDEMİR) özelleştirilmesinden sonra işçiye tanınan yüzde 11’lik hissenin İSDEMİR çalışanlarının hakkı olarak verilmesi ile ilgili hak mücadelesinde de önemli görevler üslenmişti.
 
İskenderun Lisesi ve ardından Deniz Assubaylığı MYO mezunu, İSDEMİR A.S. ‘de İngilizce Tercüman ve Haddelene Plan Proje Sorumluluğu, 1977-1980 arası Yatırım Malzemeleri Müdürlüğünde İngilizce Tercüman; 1980-1983 Haddehaneler Müdürlüğünde yine İngilizce Tercüman;1983-2004 arası 4 Haddehane Genel Teknik proje Arşiv sorumlusu olarak görev yapan Bayram Özarslan, işçi ve emekçi mücadelesi, barıştan yana tavırları ile tanınıyordu.
 
Merhum Bayram Özarslan için,Kurtuluş Mahallesi Hamidiye Camii’nde yarın (10 Nisan Pazartesi günü) öğlen namazını müteakip  kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet