Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Uzlaşarak Her Sıkıntıyı Çözmeye Çalışıyoruz”

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzer

“Uzlaşarak Her Sıkıntıyı Çözmeye Çalışıyoruz”

Gündem   A+a-


Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Dörtyol’a geldi.

 Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı'nın refakat ettiği Teksöz ilk olarak geçtiğimiz aylarda kurularak faaliyete başlayan Dörtyol Fırıncılar Derneğini ziyaret etti. Dörtyol Fırıncılar Dernek Başkanı Zeki Dere tarafından karşılanan Hesob Başkanı Teksöz ve Yönetim Kurulu üyeleri burada bir süre esnafın içinde bulunduğu durum ve yaşadığı sıkıntılar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Dörtyol Esnaf Kefalet Kooperatifi Ali Gün’e yapılan ziyarette de Kosgeb kredileri ve genel konulara değinildi.
Son ziyaretini Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odasına yapan Hesob Başkanı Teksöz burada yaptığı açıklamada; “Biz Dörtyol’daki arkadaşlarımızdan oldukça memnunuz. Çalışmalarını da yakından takip ve tekdir ediyoruz. Özellikle Ahmet Bölükbaşı Başkanımız her toplantımıza iştirak etmekte. İl dışında dahi şurada bir toplantı yapılacak dediğimizde hiç bizi kırmadan istisnasız iştirak etmekte. Birlik ve beraberliğimizi her yerde sergilemekte. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız genç ve çalışkan kardeşimiz Yavuz Çelebi ona keza. Yapacağı her çalışmada bizleri bilgilendirmekte görüş alışverişinde bulunmakta. Şoför esnafının çıkarlarını en üst düzeyde bulunduğu her platformda sonuna kadar savunmakta. Fırıncılar Dernek Başkanımız Zeki Dere kardeşimizle uzun yıllara dayanan bir tanışıklığımız ve mesaimiz var. Oldukça gayretli ve çalışkan bir arkadaşımız. Biz her zaman uzlaşma kültüründen ve müşterek bir karar almadan yanayız. Bir konu üzerinde başta esnafımız olmak üzere kurum ve kuruluşlardan görüş almadan kendimiz yaptık oldu mantığıyla hareket etmedik. Biz uzlaşmadan yanayız. Müşterek alınan kararlar her zaman olumlu sonuçlar doğurur. Bu nedenle ilimizdeki ve ilçelerimizdeki mülki ve mahalli idare amirleri, seçilmiş milletvekilleri, atanmış yöneticileri ile diyalog kanallarını sürekli açık tutmakta, ortak akılla kararlar almaktayız. Bundan sonrada işbirliği ile ilimiz genelindeki esnafların sorunlarının çözümü noktasında yürüttüğünüz çalışmalarımıza kesintisiz devam edeceğiz” dedi.


 


   
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar