Skip Navigation Links

Alkollü Genç Evini Yaktı!

Edinilen bilgiye göre Kırıkhan Mimar Sinan Mahallesi Eski Devlet Hastanesi karşısında oturan Kenan G. (35) isimli genç akşam saatlerinde evde kimse yo

Alkollü Genç Evini Yaktı!

Gündem   A+a-

 
Edinilen bilgiye göre Kırıkhan Mimar Sinan Mahallesi Eski Devlet Hastanesi karşısında oturan Kenan G. (35) isimli genç akşam saatlerinde evde kimse yokken alkol alarak camları kırdıktan sonra evi ateşe verdi.
 
Olay yerine gelen İtfaiye ekiplerini eve yaklaştırmayan şahıs daha sonra Polis tarafından ikna edilerek İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesi sağlandı.
 
Kısa sürede söndürülen yangın evi kullanılamaz hale getirirken Eşi rahatsız olduğu için hastaneye giden baba Hilal G. ‘Eve geldiğimde ilk girişte camların kırıldığını gördüm, kapıyı açtığımda oğlum üstüme gelerek elinde bulunan bıçağı bana salladı. Ben elimden yaralanınca evden uzaklaştım, daha sonra kendisi evi ateşe vermiş’ dedi.
 
Olay yerine gelen Emniyet güçlerinin Kenan G. yi gözaltına aldığı, baba Hilal G.’nin elinden aldığı darbeden dolayı pansuman için hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet