Skip Navigation Links

Has Turizm’le Dünden Yarına Bir Yolculuk..

Mercedes-Benz Türk’ün 50. Yılında Has Turizm yeni 50 otobüs alarak filosunu güçlendirdi.

Has Turizm’le Dünden Yarına Bir Yolculuk..

Ekonomi   A+a-

 Elli otobüsün tanıtım Törenine Hatay Valisi Erdal Ata, Samandağ İlçe Kaymakamı Dr. Cahit Çelik, Antakya Ticaret Borsası Başkanı M. Ali Kuseyri, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün, işadamları ile davetli konuklar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ve okunan kuran tilavetinin ardından Has Turizm Yönetim Kurulu adına açılış konuşması yapan Ayhan Kara, “Mercedes Benz Türk ailesi 50 yıl boyunca sektörü sırtlandılar. Bizler de hem işbirliği, hem de gönül birliği içinde olduk. Bugün bu çatı altında bulunan otobüslerden bir tanesi Mercedes-Benz Türk’ün üretmiş olduğu ilk otobüs. Bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

DÜNDEN YARINA BİR YOLCULUK

Sahip oldukları her şeye kurucuları sayesinde sahip olduklarını hatırlatan Ayhan Kara, “Rahmetli Amcam ve babam el ele, gönül gönüle verdiler. Küçük bir kamyonu otobüs yaptılar ve o yolculuğa başladılar. Diyoruz ya, dünden yarına bu yolculuk başladı bir kere, bitmemesi için biz aile olarak, tüm çalışanlar olarak elimizden geleni yapacağız. Has Turizmi, Has Turizm yapan güvenlik görevlisinden, yıkamacasına kadar,  biletçisinden yakıt ikmalcisine kadar Türkiye’deki tüm Has Turizm çalışanlarına ve bizi biz yapan tüm yolcularımıza çok teşekkür ediyorum. Aldığımız araçların hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Ayhan Kara konuşmasının sonunda, “Taşımacılıkta iki önemli unsur var; Yüksek güvenlik ve konfor. Yolcuyu güvenli bir şekilde bir noktadan bir noktaya ulaştırmak ve aynı zamanda konfor sunabilmek çok önemli” şeklinde konuştu.

SARIGÜL: KARA AİLESİNE TEŞEKKÜRLER

Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül de, “50 yeni otobüs Hatay’a hayırlı uğurlu olsun. Bu yatırıma cesaret eden Kara ailesine ayrıca tebriklerimi iletiyorum” dedi.
Sarıgül, “Has turizm serüveni başlatan İsmail ve M. Selim Kara çok cesur ve önemli insanlar. Önemli bir vizyonu ortaya koymuşlar. Genç kuşaklara bunu aşılamışlar. Dünya markası yapmış oldukları bu şirketi bugünden daha iyiye taşıyacağına inandığımız bir ekip var. Bu ekibin de yeni lideri Ayhan Kara ve kendisine başarılar diliyorum” dedi.

SÜLÜN: 50 YILDIR TÜRKİYE’DEYİZ

Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün de konuşmasında,
Bu yıl Mercedes-Benz Türk’ün 50. Yılını kutladıklarını belirterek, “50 yıldır Türkiye’deyiz. İlk yabancı sermayelerden bir tanesiyiz. Aslında kendimizi yabancı firma olarak görmüyoruz. Çünkü ismimizden belli, Mercedes-Benz Türk ismindeyiz. 1 milyarlık yatırımımız var. İki büyük fabrikamız var. Çok değerli bayilerimiz var. Bu 50 yılda Has turizmde 50 yeni otobüsle bu kutlamayı taçlandırdık. Ben öncelikle Has Turizme ve Kara ailesine çok teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum” dedi.

ATA: KARA AİLESİNİ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

Törende son olarak konuşma yapan Hatay Valisi Erdal Ata, Mercedes-Benz Türk’ün 50. Yılında ilimizde 50 yeni otobüsle Has Turizm’i güçlendirmesi ilimiz adına sevindirici bir olay. Has turizm yöneticilerini gönülden kutladığını söyledi.
Vali Ata, “Has Turizm bir taraftan filolarını yenilenecek, diğer taraftan yeni araçlarla yeni istihdam alanları da yaratılacak. Her araçta ortalama üç kişi çalışsa, 150 kişiye iş imkânı sağlanacak. Bu ilimiz adına sevindirici bir olaydır. Hele ki son yıllarda hava taşımacılığının çok yaygınlaştığı bir dönemde otobüs firmalarının böyle ciddi bir yatırım yapması büyük cesaret ister. Ben Kara ailesini gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu.
Törende ayrıca Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün tarafından Sevim ve Ayhan Kara’ya birer plaket verildi. Tören verilen kokteyl ile son buldu.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet