Skip Navigation Links

Ulucamii Caddesi Asfaltlanarak Trafiğe Açıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ulu camii caddesinin asfaltlanarak trafiğe açıldığını belirtti.

Ulucamii Caddesi Asfaltlanarak Trafiğe Açıldı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ulu camii caddesinin asfaltlanarak trafiğe açıldığını belirtti.
 
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Pazartesi günü Ulucamii caddesinde başlanan asfalt çalışması tamamlanarak güzergâh trafiğe açıldı.
 
İSKENDERUN’DA YOLLAR MODERNLEŞİYOR
 
İskenderun’da yolların modernleştiğini ifade İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Kentin en yoğun olarak kullanılan Ulucamii caddesinde elektrik tellerinin yer altına alınmasından sonra başlatılan çalışmalar sona erdi. Ulu camii caddesinde ekipler kısa bir sürede çalışmalarını tamamlayarak yolu sıcak asfalt ile kapladı. Yol üzerinde çizgi çalışmaları yapıldı. Şimdi cadde daha temiz daha güzel, daha modern oldu. Bu sayede trafik daha güvenli ve daha rahat hala geldi” dedi.
 
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
 
Kentin birçok noktasında buna benzer çalışmaların devam ettiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Kent genelinde son derece kaliteli asfalt çalışması yapılıyor. Uzun ömürlü olacak şekilde titizlikle yürütülen çalışmalar son derece dikkatli yapılıyor. Yapılan çalışmalar bölge esnafının ve vatandaşının takdirini topluyor. Tüm bu çalışmalar İskenderun halkına en iyi hizmeti verebilmek için” şeklinde konuştu.
 
Bölgede bulunan esnaflar ve vatandaşlar ise çalışmalarından dolayı Bakan Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet