Skip Navigation Links

Bilfen’in Yeni Kurulan Takımından Büyük Başarı

Geçtiğimiz hafta sonu Antakya’da gerçekleştirilen Ortaokullar arası “Küçükler Masa Tenisi Hatay Şampiyonası”nda

Bilfen’in Yeni Kurulan Takımından Büyük Başarı

Gündem   A+a-

 
Geçtiğimiz hafta sonu Antakya’da gerçekleştirilen Ortaokullar arası “Küçükler Masa Tenisi Hatay Şampiyonası”nda Masa Tenisi Antrenörü Mehmet Kasapoğlu’nun öğrencilerinden kurulu iki okul final oynayarak, hem birinciliği hem de ikinciliği ilçemize kazandırdılar.
 
Hatay genelinde toplam 30 ortaokulun katılımıyla gerçekleştirilen Hatay Şampiyonasının Finali ise İskenderun Bahçeşehir Koleji ile Bilfen Koleji Ortaokul öğrencilerinin çekişmeli ve zevkli mücadelesine sahne oldu. Final mücadeleleri sonunda Birinciliği Bahçeşehir Koleji öğrencileri elde ederken, ikinciliğe ise Bilfen Koleji sporcuları uzandı.
 
Bahçeşehir Koleji ile Bilfen Kolejinin Masa Tenisi sporundaki bu başarısı İskenderun’da büyük sevinç yaratırken, Bilfen Ortaokulunun 2016 Eylül ayında kurduğu yeni takımın kısa sürede Hatay Masa Tenisinde iddialı bir hale gelmesi ayrıca takdire şayan oldu.
 
Bilfen Orta Okulu öğrencilerinin bu başarısında, başta okul idarecileri ile Antrenör Mehmet Kasapoğlu ve sporcuların büyük özverileri ön ayak oldu.
 
Masa Tenisi sporcuları, Kasapoğlu’nun yanı sıra Masa Tenisi eski Milli sporcusu Heysen Şaban ile Masa Tenisi eski Teknik Direktörlerinden Şaban Selahattin Şaban’ın emeklerinin meyvesini alarak İskenderun'a iki kupa kazandırmış oldular.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet