Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

En Büyük Reform, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Gelecek

Hatay Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi reformu için yoğun bir çalışma temposu ile vatandaşları bilgilendirmek için

En Büyük Reform, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Gelecek

Gündem   A+a-

 
Hatay Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi reformu için yoğun bir çalışma temposu ile vatandaşları bilgilendirmek için yaptığı ziyaretlere devam ediyor.

Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK,  Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ,  Ak Parti İlçe Başkanı Ö.Ayhan ŞIHCA, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri, Mahalle temsilcileri,Gençlikve Kadın Kolları Başkanları ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşları, Esnaf ve Mahalle ziyaretleri kapsamında Hassa ve Kırıkhan’da yaptığı toplantılarda vatandaşları yeni Anayasa ile ilgili bilgilendirme çalışmaları yaparak Yeni Anayasa Reformuna neden EVET denilmesi gerektiğini halka bir bir anlatıyor.

Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK; Esnaf, sivil toplum kuruluşları ve mahallelere yaptığı ziyaretlerde;
“18 madde içinde yer alan en büyük Reform 18 yaş meselesidir. Seçme hakkı olan yaşgurubuna seçilme hakkını vermek, en büyük Reformdur. Gençliğimizin geleceğimizde söz sahibi olması hepimiz için önemlidir. Bu bizim gençliğimizin ufkunu açarak geliştirecektir. T. B.M.M. 18 yaşındaki gençlerimizle dolacak, gençlerimiz büyük düşünerek ülkemizi medeni ülkeler arasında temsil ederek belki de engenç ve dinamik Bakanlarımızı bünyesinde barındıracaktır. Yeni anayasanın kabul edilmesiyle onlara verilen bu önemli fırsatla birlikte ülkemiz geleceğinin ve gençlerimizin önü açılmış, hayalleri gerçekleşmiş olacaktır.

Yaptığımız toplantıların hepsinde Milletimize “EVET”oylarının ülkemize neler kazandıracağını en ince ayrıntılarına kadar anlatarak halkımızı bilinçlendirmeye gayret etmekteyiz. Çünkü Milletimiz neye oy vereceğinin farkındaolsun. Bir daha hain darbe girişimleri ve 15 Temmuzlar yaşanmasın. Gün geçtikçe, 16 Nisan yaklaştıkça bu bilinç artmaktadır ve de halkımızın gerçekleri fark etmesi bizleri mutlu kılmaktadır. Eğer sistemleri şahıslara bağlarsak O Ülkenin bekası söz konusu olamaz. Bizler faniyiz bugün varız yarın yokuz. Cumhuriyetimizin yeni anayasasının temelini sağlam kurarak yürürlüğe koyduğumuz takdirde nice Tayyip ERDOĞAN’lar nice başarılı yöneticilerimiz meydanlara çıkacaktır.

İşte bu amaçla gençlerimizin önündeki engelleri kaldırıyoruz. Yeni anayasayla ilgili halkımızın kafasında kalan soru işaretlerine burada sizlerin huzurunda cevap vermeye çalışıyor ve istikrarımızın devam etmesi, yatırımların ve kalkınmanın artarak devam etmesi, terörün kökünün kazınması ve kısır koalisyon çekişmelerinin yeniden yaşanarak ülkemizi biçare bırakılmaması için 16 Nisan’da “EVET” diyoruz. Gücümüz Millet, Kararımız EVET’tir. Halkımıza verecekleri “EVET” oyundan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.“ dedi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş