Skip Navigation Links

CHP'den gizli kahramanlara teşekkür..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz ilçe binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, seçimin kazanılmasında büyük rol

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz ilçe binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, seçimin kazanılmasında büyük rol oynayan gizli kahramanlara teşekkürlerini sundu.
Parti binasında düzenlediği basın toplantısında beş yılda bir yapılan yerel seçimlerden sonra bir araya gelinip ‘neden sürekli kaybedildi, ne gibi eksiklikler vardı’ gibi konuları tartıştıklarını dile getiren Başkan Karpuz bu kez toplanılmasının sebebinin ise kazanılan yerel seçimlerde, seçimlerin kazanılması için çaba harcayan gizli kahramanlara teşekkür etmek olduğunu söyledi.
Yıllardır bu anı beklediğini dile getiren CHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz; “Daha önceki seçimlerde neden kazanamadık, neden başarılı olmadık gibi konuları konuşurduk ama şimdi ise değerli mahalle temsilcilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve görünmeyen gizli kahramanlarımıza göstermiş oldukları büyük çabalardan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Onların bu azimli çalışmaları sayesinde bugün yenilgi yerine büyük başarımızı konuşuyoruz” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in de bu seçimde verilen emeklerden ötürü teşekkürlerini sunduğunu sözlerine ekleyen Başkan Karpuz; “Bizler sizlerin yaptığı çalışmalar sayesinde buralara kadar geldik. Hem sağcı hem solcu insanlarımızın bizden bir beklentisi var. Biraz sabırlı olsunlar, bu dönem biraz sancılı bir dönem. Zamanla vatandaşlarımızın beklentilerine cevap vereceğiz. İskenderun’da ayrım yapmadan her kesimden katılımcıya demokrasi çerçevesinde davranacağız. Kentimizde su sorunu var, seçim sürecinde ‘Sudaki zammı geri alacağız’ demiştik, sözümüzde duracağız. Şuan İskenderun belediyesinde 116 bini kucaklayan, sağcı ve solcu ezilenleri savunan bir başkanımız var, bu başkanı sizler seçtiniz. Bugün İskenderun belediyesi solcuların ve ezilenlerin elindeyse şuan bu mahalle temsilcilerimizin, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın ve ilçe yönetimimizin yaptığı çalışmalar sayesindedir” diye konuştu.
Konuşmasında son olarak, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, İskenderun’a geleceğini de söyleyen Karpuz; “Genel Başkanımız Sayın Deniz Baykal İskenderun’daki seçim başarısından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ve en kısa zamanda İskenderun’a gelip başarısından dolayı Dr. Yusuf Civelek’i tebrik edeceğini söyledi. Bu bizleri onurlandırdı” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet