Skip Navigation Links

Çocuklar Bremen Mızıkacılarını Çok Sevdi

Miniklere Bremen Mızıkacıları ile hayvan sevgisi aşılandı.

Çocuklar Bremen Mızıkacılarını Çok Sevdi

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katkılarıyla kurulan ve il genelinde ‘Tiyatro izlemeyen çocuk kalmayacak’ parolasıyla hareket eden HBB Şehir Tiyatrosu, geleceğimizin teminatı olan çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam ediyor
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Şehir Tiyatrosu eşsiz çabalarıyla hazırladığı ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı çocuk oyununu, 30 Mart Perşembe günü Çekmece Oyun Salonu’nda Vali Ürgen, Güneysöğüt, Şehit Türkmen İlkokulları ile İpek Anaokulu’nda eğitim gören minik tiyatro severlerin beğenisine sundu. 
 

MİNİKLERE BREMEN MIZIKACILARI İLE HAYVAN SEVGİSİ AŞILANDI

Derlemesini ve yönetmenliğini Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçılarından Süheyla Koçak’ın yaptığı ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı çocuk oyununda sahiplerinin artık yaşlandıkları için işe yaramadıkları düşüncesiyle evden kovduğu eşek, horoz, köpek ve kedi yolda tanışıp, bir müzik grubu kurma hayaliyle, Bremen’e doğru yola çıkarlar. Yolculuk esnasında bir eve giren hırsızları korkutup kaçırarak ev sahiplerine yardım eden dostlarımız, tekrar kendilerini işe yarar hissederek, yeni bir yuva edinmesinin sahneye yansıttığı oyun minikler tarafından büyük beğeni ilgi ile izlendi. 
 
Sessiz dostlarımızın sokağa terk edilmemesi gerektiğini sahnedeki muhteşem performansıyla gösteren HBB Şehir Tiyatrosu ekibi, minikleri hayvan sevgisi aşılayan oyunla buluşturmanın haklı gururunu yaşadı.
Keyifli oyunun ardından minikleri çeşitli hediyelerle buluşturan HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı oyuncuları, büyükten küçüğe hitap eden oyunları il genelinde sahnelemeye devam edileceğini belirtildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet