Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'u el birliğiyle yöneteceğiz..

İskenderun'da nifak tohumları ekip, huzuru bozmak isteyenlerden etkilenmeyeceklerini ifade eden Gül,

Politika   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, seçim ziyaretleri çerçevesinde Sağlık Grup Başkanı Dr. Zafer Karahan’ı ziyaret ederek, birlik beraberlik içerisinde koordine olup tüm sorunları ortak karar alarak çözeceklerini belirtti.
Nifak tohumları bizi etkileyemeyecek!
İskenderun’da nifak tohumları ekip, huzuru bozmak isteyenlerden etkilenmeyeceklerini ifade eden Gül, ”Sağlık alanında yaptığınız başarılı çalışmalardan dolayı size teşekkür ederim. Sağlık konusunda sizinde fikrinizi alarak, koordineli bir şekilde çalışmaktan mutlu olacağız.” derken yeni yapılacak olan Sağlık grup başkanlığı binası ve Esentepe’de kurulması düşünülen sağlık ocağının yapımı hakkında bilgiler aldı.
Huzurlu bir seçim ortamı diliyorum!
Sağlık camiası olarak yapılan ziyarettin duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Zafer Karahan, “ 31 Mart sabahı bir adayımız başkan olarak uyanacak. Yeni kazanacak başkan yeni projelerle ve yeni ideallerle hizmete hazırlanacak. Böylece hm İskenderun halkı, hemde İskenderun çevresi kazanacak. Amaç belediye başkanlığı ise kavgasız, huzurlu bir İskenderun’un kazanacağı bir seçim ortamı diliyorum.” şeklinde konuşurken Karahan, Başkan Adayı İbrahim Gül’ün , özellikle üşütmemesi ve boğaz enfeksiyonlarına dikkat etmesi gerektiğini belirtti ve sağlıklı kalması içinde ufak tüyolar verdi.
İşlemleri aksatmıyoruz!
Yani yapılacak Sağlık Grup Başkanlığı binasının ihalesin iptal edilmesinin ardından yeniden bir ihale sürecinin başladığını ifade eden Karahan, “İhalenin yeniden açılmasını bekliyoruz. Zemin artı 10 olarak düşünülen bina toplum sağlık merkezi olarakta hizmet verecek ve konferans salonunun olduğu bir bina olacak. Buradaki binanında yüksek olmasından dolayı yaşlı ve sakat vatandaşların evraklarını elemanlarımız kendilerini yukarı yormadan alarak takip ediyorlar, işlemlerini tamamlayıp geri veriyorlar.” dedi.
Esentepe’ye sağlık ocağı şart!
Yeşil kart çalışmalarının çok hızlı yapıldığını ifade eden Karahan, “ Vize işlemleri artık 5 dakikada yapılıyor. Tek koldan çalışmıyoruz. Esentepe’de iki katlı bir sağlık ocağı düşünüyoruz. Birinci katında sağlık hizmetleri verilecek. İkinci katında teknik donanım malzemeler. Esentepe’de binaların çoğunun %70’i tapu tastikli olduğu için kiralarda problem yaşıyoruz, satında alamıyoruz. Esentepe Sağlık Ocağı İskenderun için ciddi anlamda bir sorun” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar