Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO da KOSGEB Hafta Sonları da Hizmet Verecek

Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği kapsamında başvurusu onaylanan Hatay’da 5090 işletmeye 20.000 TL – 50.000 TL arası kredi faiz desteği işleml

İTSO da KOSGEB Hafta Sonları da Hizmet Verecek

Gündem   A+a-

 
Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği kapsamında başvurusu onaylanan Hatay’da 5090 işletmeye 20.000 TL – 50.000 TL arası kredi faiz desteği işlemleri için 10 Nisan 2017 Pazartesi gününe kadar KOSGEB Hatay Müdürlüğü haftasonları da hizmet verecek.
 
Kredi başvurusu onaylanan işletmelerden;
 
·         KOSGEB Veri Tabanına kaydı olmayan,
·         2015 yılı KOBİ Bilgi Beyannamesi onaysız olanlar,
·         Kredisi onaylanmış henüz Bankalara başvurmayanlar,
 
Krediden yararlanabilmeleri için acilen başvurularını tamamlamaları gerekmekte.
 
Sıfır Faizli İşletme Kredisi’nde onay işlemleri azaltılarak kredi işlemleri hızlandırıldı. Banka onayından sonra Müdür onayı verilerek, kredi kullandırım işlemlerine hemen başlanabilecek.
Protokole taraf Bankalar:
 
Akbank T.A.Ş.,Denizbank A.Ş.,Garanti Bankası A.Ş.,Halk Bankası A.Ş. , Vakıflar Bankası T.A.O,İş Bankası A.Ş.,QNB Finansbank A.Ş. , Yapı ve Kredi Bankaşı A.Ş., Ziraat Bankası A.Ş.
 
Ayrıca teminat sıkıntısı yaşayan işletmeler, Kredi Garanti Fonu A.Ş’nin sunduğu kefalet hizmetlerinden yararlanabilecekler.
İş ve işlemlerin hızlandırılmasını teminen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda 1 KOBİ Uzmanı personel görevlendirildi.
 
Bankalarla problem yaşayan ve hiçbir şekilde krediye uygun olmadığı birkaç banka tarafından teyit edilen işletmeler Vergi /T.C. Kimlik Numaralarını, İsim – Soyad bilgilerini, sıkıntılarını kosgeb.gov.tr">[email protected] eposta adresine bildirmeleri durumunda sorunların çözümü için çalışma başlatılacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar