Skip Navigation Links

Arsuz’un Geleceğine Katkı Sunmak İstiyor..

Hatay’ın Arsuz ilçesinde faaliyet gösteren Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD), Nisan ayı sonunda genel kurula gidiyor.

Arsuz’un Geleceğine Katkı Sunmak İstiyor..

Arsuz   A+a-

Kurucu Başkan Avukat Nadir Urcun’un işlerinin yoğunluğu nedeniyle aday olmayacağını açıkladığı, İşadamları  Süleyman Gassaloğlu ile Adnan Ağır’ın yarışacağı genel kurul öncesi kulis faaliyetleri devam ediyor.
 
Adaylardan Süleyman Gassaloğlu, Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik bölümü lisans, yine Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Pazarlama Bölümü yüksek lisans, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği Yüksek lisans olmak üzere iki yüksek lisans bir de lisans diplomasına sahip.
 
Gassaloğlu’nun CV’si oldukça parlak ve başarılarla dolu. Tıbbi ilaç sektörünün önemli şirketlerinden Bilim A.Ş.’de Bölge Müdürlüğü pozisyonunda da uzun süre bulunan Süleyman Gassaloğlu, bir çok alanda ticari faaliyet yürütüyor. 
 
Rain Group şirketlerinde kurucu ortak ve Gassaloğlu inşaat ve Dış Ticaret'te şirket sahibi ve Feniks Spor Salonu’nda da ortak olarak hizmet veriyor. Rain Group uluslararası ticaret alanında faaliyet gösterirken, Gassaloğlu inşaat ve dış ticaret şirketi ise hem müteahhitlik hem de dış ticaret alanlarında faaliyet gösteriyor.  
 
Bilgi birikimi ve tecrübesini bölgedeki ticari faaliyetler ile turizm hedeflerini destekleyecek şekilde kullanmak amacıyla Arsuz İşadamları Derneği genel kurulunda aday olmaya karar verdiğini belirten Gassaloğlu, turizm hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Arsuz’u bir bütün olarak kucaklamak, üyelerinin fikirleri doğrultusunda sosyal hayata katkı vermek isteğini genel kurul öncesi kulis faaliyetlerinde üyelere anlatıyor. 
 
Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD)’ın daha iyi ve etkin bir noktaya getirmek için aday olduğunu belirten Süleyman Gassaloğlu, derneğin Arsuz’un geleceğine katkı sunan bir seviyeye gelmesi için de bir çok projeyi hayata geçirmek isteğini dile getiriyor. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet