Skip Navigation Links

Culha, İlçeye Doğalgaz Kazandırmakta Kararlı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay ve Osmaniye Bölge Müdürü Metin Ceyhan'ı ağırladı

Culha, İlçeye Doğalgaz Kazandırmakta Kararlı

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, AKSAGAZ Hatay ve Osmaniye Bölge Müdürü Metin Ceyhan'ı makamında konuk etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Bölge Müdürü Ceyhan’a Arsuz’u doğalgaza kavuşturmak için verdiği mücadeleyi anlatan Başkan Culha, 2017 yılı doğalgaz yatırım programına Karaağaç Mahallesi’nin alınması için talepte bulundu. 
Ankara’da bakanlık nezdindeki görüşmelerin yanı sıra doğalgaz ile ilgili Enerji Bakanı Müşteşarı, Botaş Genel Müdürü ve Doğalgaz Genel Müdürünü de ziyaret ettiğini söyleyen Başkan Nazım Culha, olumlu geçen görüşmeler sonucu sadece Karaağaç Mahallesi’nin değil Arsuz’un tamamının doğalgaz projesi kapsamına alındığına dikkat çekti.
Nardüzü Mahallesi’nin doğalgaz kullanması dolayısıyla bağlantı noktasına yakın olması ve düzlük bir alana sahip olması açısından Karaağaç Mahallesi’nin avantajlı konumda olduğunu vurgulayan Başkan Nazım Culha, projesi tamamlanan ve yapım ihalesi beklenen altyapının yanı sıra enerji yatırımının da Karaağaç Mahallesi’nden başlayacak olması dolayısıyla doğalgaz, altyapı ve elektrik şebekesinin de yer altına alınması çalışmalarının aynı zamana denk getirilmesi için uğraştıklarını ifade etti.
Arsuz’un çok önemli bir ilçe olduğunu ifade eden AKSAGAZ Hatay ve Osmaniye Bölge Müdürü Metin Ceyhan da, ilçeyi doğalgaza kavuşturacaklarını, ancak bunun için uzun bir sürece ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Karaağaç Mahallesi’nin 2017 yılı yatırım programında olmadığını anlatan Ceyhan, Başkan Nazım Culha’nın çabaları karşısında 2017 yılı bütçesine Karaağaç’ın da dahil edilmesi için revize bütçe yapılmasını talep edeceğini müjdeledi. Altyapı projesinin tamamlanmış olmasının da avantaj olduğunu sözlerine ekleyen Bölge Müdürü Metin Ceyhan, 'Arsuz'a doğalgaz kazandıracağız' diyerek, çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet