Skip Navigation Links

Dr. Riyat Kırmızoğlu Bir Konuştu Pir Konuştu!!!

Dr. Riyat Kırmızıoğlu, düzenlediği kitlesel toplantıyla, CHP'den Hatay Milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı.

Politika   A+a-

Dr. Riyat Kırmızoğlu Bir Konuştu Pir Konuştu!!!

Dr. Riyat Kırmızıoğlu, düzenlediği kitlesel toplantıyla, CHP'den Hatay Milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı.
Çok iyi hazırlanmış konuşmasında halkı coşturan ve hatipliğiyle herkesi derinden etkileyen Doktor Riyad Kırmızıoğlu, bugüne kadar düzenlenen mitingler arasında “en etkileyici” ve hafızalardan silinmeyecek nitelikte olarak büyük beğeni topladı. Konuşmasında seçtiği konular ve hitabet sanatının tüm inceliklerini kullanarak kalabalığa olan hakimiyetiyle beğeni toplayan Doktor Kırmızıoğlu, bir çok partiliye gore CHP’de tüm öngörüleri alt üst etti.
Diğer aday adaylarının da destek verdiği açıklamasında, Samsun'da Kübra bebeğin açlıktan öldüğüne dikkat çeken Dr. Riyat Kırmızıoğlu, "Bu ülkede babaları Ali Dibolar gibi çalıp çırpmadıkları için bebekler açlıktan, babaları da evlerine ekmek götürememenin verdiği çaresizlikten ölmektedir. Türkiye'de her dört kişiden biri yoksuldur. Türkiye'de yoksulluk sorununu CHP iktidarı çözecek. Aile sigortası ile Türkiye'de yoksul bırakmayacağız" dedi.
Kölelik sistemi olan taşeronlaştırmanın insan onuruna yakışmadığını belirten Kırmızıoğlu, CHP iktidarında bütün taşeron firmalarda çalışanların çalıştıkları kurumlarda kadrolu olacağını ifade etti.


Kırmızıoğlu, "Taşeronlaşmayı tarihe gömmek boynumuzun borcudur" dedi.
Sürümden kazandıran sağlık politikaları sonucu Afyon'da 7 kişinin kör olduğunu, hastanelerde rehin kalma olayının devam ettiğini, Başkent'te bir kişinin difteriden yaşamını yitirdiğini anımsatan Kırmızıoğlu, hastaların cebinden sağlığa harcanan paranın geçen yıla oranla iki kat arttığını söyledi.
Kırmızıoğlu, "Başbakan yeşil kartlı nüfusun fazlalığından dem vurmaktadır. Bu ülkemizdeki yoksulluğuin geldiği aşamayı bize göstermektedir. Övünülecek değil utanılacak bir durumdur. Dışarıdan doktor ithal edeceğimize yüce Önder Atatürk'ün kendini emanet ettiği hekimlerimizi yetiştireceğiz" diye konuştu.
AKP'nin öğretmen ithal etme çalışmasını da eleştiren Kırmızıoğlu, Benim sekiz yıldır görev bekleyen öğretmenlerim varken dışarıdan öğretmen ithal edilir mi?" dedi.
Askerliğin aşamalı olarak 6 ayaa düşürüleceğini, bedelli askerliğin belli bir gelir seviyesinin altındakilere aynı sürede bedelsiz askerlik getirileceğini anlatan Kırmızıoğlu, elde edilen gelirle öğrencilere yurt yapılacağını söyledi.


Başbakan tayyip Erdoğan'ın, mazlumu oynayıp iktüidara geldiğini, ortadoğuinun mazlum halklarına karşı tezkere çıkarıp kan dökülmesine göz yumduğunu belirten Kırmızıoğlu,' samimi değilsin sayın başbakan" diye seslendi.
Emekliler için intibak yasası çıkacağını söyleyen Kırmızıoğlu, "Torba yasayla verilecek 40 lira uğruna boyun bütmelerine izin vermeyeceğiz" dedi.
Termik santrale herkesin karşı çıkmasını isteyen Kırmızıoğlu, "Ey Adaleti karartanlar Partisi! Bu ülkeyi son sekiz yılda cumhuriyetin ilk 80 yılındaki kadar borçlandırdınız. Son 8 yılda, 80 yılda ödediğimizin neredeyse 4 katı faiz ödediniz. Hani faiz haramdı?" diye seslendi.
CHP olarak her 10 günde bir yeni proje açıkladıklarını, aile sigortası, genceartı, bedelli askerlikten sonra eğitim paketi ve sıfır bürokrasi projesi olduğunu anlatan Kırmızıoğlu, 31 marta kadar askıda kalacak olan seçmen listelerin kontrol edilmesi çağrısında bulundu. Kendisini dinleyenlere çiçek atan Kırmızıoğlu konuşmasını, Nazım Hikmet'in dizeleriyle sonlandırdı.


Riyat Kırmızıoğlu1 8gun

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet