Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MMK Metalurji “İstanbul Bahar Yemeği” nde Müşterileri İle Buluştu

MMK Metalurji A.Ş. 2014 yılından beri İstanbul, Adana,Gaziantep,İzmir, İskenderun, Ankara, Van ve Bursa’da gerçekleştirdiği Müşteri Tanışma Yemekleri

MMK Metalurji “İstanbul Bahar Yemeği” nde Müşterileri İle Buluştu

Gündem   A+a-

 
MMK Metalurji A.Ş.  2014 yılından beri İstanbul, Adana,Gaziantep,İzmir, İskenderun, Ankara, Van ve Bursa’da gerçekleştirdiği Müşteri Tanışma Yemeklerinin sonuncusu olan “İstanbul Bahar Yemeği” ile  Wyndham Grand  Kalamış Marina Hotel’de sektörün önde gelen şirket yöneticileri ve iş ortakları ile biraraya geldi.
 
Toplantıya  demir çelik sektöründen yaklaşık 200 firmadan 450 kişi katıldı.
MMK Metalurji Bahar  yemeği,  verilen kokteylin ardından firma Genel Müdürü Denis Kvasov’un yaptığı “Hoşgeldin” konuşması ile başladı.Sonrasında  Satış Direktörü Mehmet Çakmur;  İskenderun ve Dilovası’nda bulunan üretim tesisleri , üretilen malzemelerin tanıtımı , MMK ‘nın bugünü ve yarınını değerlendirmesi ayrıca çelik piyasalarıyla ilgili sunumuyla dikkatleri üzerine topladı. Son olarak Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş ekonomiye sıradışı bir biçimde yaklaşarak, dünyanın gerçekte nasıl işlediğini anlattığı  sunumu ile geceye renk kattı.
Gecenin sonunda “Başarımızın anahtarı; 85 yıllık tecrübeyi arkamıza alarak, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin kalbine ulaşmak “ diyen MMK Metalurji 2017 yılında da yinedemir çelik sektörünü  buluşturmaya devam edeceğini belirtti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar