Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

STK’lara Önem Veriyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarına her zaman büyük önem verdiklerini belirtti.

STK’lara Önem Veriyoruz

İskenderun   A+a-

 İskenderun Avcılık ve Atıcılık spor kulübü Başkanı Hüseyin Vural ve yeni yönetim kurulu üyeleri Başkan Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

STK’LARLA İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "İskenderun'a hizmet noktasında el birliği içerisinde olmalıyız. Bizler hizmetlerimizi yaparken ilgili kişilerden, kurumlardan ve sivil toplum kuruluşlarından görüş alıyoruz. Sorunların ancak ortak akıl ile çözülebileceğine inanıyoruz. Yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum. İskenderun’un tanıtımı gelişmesi için her türlü fikre açığız" diye konuştu.

ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUZ

İskenderun Avcılık ve Atıcılık spor kulübü Başkanı Hüseyin Vural ise av camiasına rehberlik ederek çeşitli etkinlikler ve eğitimler düzenleyen kulübün çeşitli etkinlikler düzenlediği belirterek,” Ayrıca Avcılık ve Atıcılık Yarışmaları düzenliyoruz. Üyelerimizin avcılık belgesi, avlanma izin belgesi, v.b. belgelerini almasında yardımcı oluyoruz. Üyelerimiz arasında sosyal, sportif organizasyonlar düzenliyoruz. İskenderun’da bir atış poligonu oluşturmak istiyoruz. Sizlere de Avcılık ve Atıcılık sporuna verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar