Skip Navigation Links

Olası Yangınlara Müdahale İçin Hidrant Yerleri Açıldı

HATSU, doğal afetlerde oluşabilecek tehlikelere hızlı bir şekilde müdahale edilmesi adına su kuyularından çıkış noktası verildiğini duyurdu.

Olası Yangınlara Müdahale İçin Hidrant Yerleri Açıldı

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), doğal afetlerde oluşabilecek tehlikelere hızlı bir şekilde müdahale edilmesi adına ihtiyaç duyulan bölgelere su kuyularından çıkış noktası verildiğini duyurdu.
 
Mahalle aralarında olası yangınlara karşı itfaiye ekiplerinin daha hızlı bir şekilde müdahale gerçekleştirmesi için çalışma başlatan Genel müdürlük, Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile koordineli olarak projeler hazırlandığını ve belirlenen yerlere itfaiyenin su alabilmesi için çıkış noktası ile yangın hidratları yerleştirmeye başlandığını açıkladı.
 
Arsuz ilçesine bağlı Madenli, Gökmeydan, Akçalı ve Gözcüler mahallelerinde bulunan su kuyularından bağlantı yapıldığını bildiren İdare, 3 kuyudan alınan çıkış noktaları ile mahallelerin belirli bölgelerine vana yerleştirildiğini ve 1 hidratında onarıldığını aktardı
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet