Skip Navigation Links

Dedikoduyla değil projelerle halkın karşısına çıkın!!!

Akçalı Beldesi DSP adayı Diyap Gökpınar'ın etrafında kenetlendi. Seçime birkaç gün kala heyecanın zirve yaptığı Akçalı'da seçimin galibi şimdiden bell

Politika   A+a-

Akçalı Beldesi DSP adayı Diyap Gökpınar’ın etrafında kenetlendi. Seçime birkaç gün kala heyecanın zirve yaptığı Akçalı’da seçimin galibi şimdiden belli gibi görünüyor.
Akçalı’da seçim kaybedeceğine kesin gözüyle bakılan bir grup, dedikodu siyasetiyle DSP Belediye Başkan Adayı Diyap Gökpınar’a yüklenmeye çalışırken, seçmenler bu dedikodu siyasetine prim vermeyeceğini söylüyor..

Dedikoduyla değil projelerle halkın karşısına çıkın!!!

Demokratik Sol Parti Akçalı Belediye Başkan Adayı Diyap Gökpınar, genç, dinamik ve dürüst yapısıyla seçimin favorisi olarak öne çıkıyor.
Akçalı Beldesi’nde büyük sorunların varlığı, Diyap Gökpınar’ın yeni bir umut olarak görülmesini sağlıyor. Beldede sorun değil çözüm üretmek için kolları sıvayan Gökpınar, “Beldenin yeniden imarını tesis etmek ve gelecek nesillere eserler bırakmak için yola çıktık. Bugüne kadar beldeye verilmiş ciddi bir hizmet olmadı. Hala gelişemeyen, büyümeyen bir köy durumunda. 1989’dan bu yana belediyelik olan Akçalı’da yeni bir dönem başlayacak. Halkı kandırmaya ve uyutmaya yönelik uydurma proje ve yalanlara da müsaade etmeyeceğiz. Akçalı halkı en iyiyi ve güzeli hak ediyor” dedi.
Beldenin büyük bir çoğunluğunun oluşturduğu Gökpınar ailesine mensup olması ve beldede çok sevilen Diyap Gökpınar, hazırladığı projeleriyle de ilklere imza atıyor.
Akçalı Beldesi’nde ilk kez bir belediye başkan adayı projelerle halkın karşısına çıkarak hizmetlerinin altyapılarını anlatıyor.

İşte Başkan işte Proje..
Arsuz yolu üzerinde imar açılması sağlanacak, İçme Suyu kesintisine çözümler getirilecek ve Su Arıtma takılacak. Belediye Kültür Merkezi yapılacak. Beldemizde Toplu Konutlar yapılacak. Ulaşım sorunlarına çözümler getirilecek, Sahilde Sosyal tesis inşa ederek, Modern Plaj yapılacak. Beldemizde Kilitli parke taşı imalatı yapılacak. Beldemizde Parklar ve Çay Bahçeleri yapılacak. Kaldırım ve yollarımız yapılarak parke taşı döşenecek. Beldemizin Çevre Düzenlemesi yapılacak ve ışıklandırma sorunu çözülecek. Çiftçimizi korumaya yönelik kooperatifler kurulması sağlanacak. Sebze hali ve sebze pazarı kurulacak. Çöp sorununa çözüm getirilecek ve Çöp Arabası alımı sağlanacak. Beldemiz halkına eğitimde destek verilecek. Beldemize çok programlı lise okulu kazandırılacak. Beldemize iş makineleri alınacak. Beldemize Cenaze aracı ve Çadırları alınacak. Sağlık konusunu daha geniş kapsamlı hale getirilecek. Mevcut sağlık ocağımız Bölge Sağlık Ocağı haline getirilecek.
Mevcut Baz istasyonu yerinden kalkmasıyla ilgili çalışmalar ilgili çalışmalar yapılacak. Her mahalleye çocuk parkı yapılacak. Muhtarlarla daima görüş alışverişinde bulunulacak.
Belde de yeni yolların açılmasıyla ilgili çalışmalar yapmak. Esnafımıza tüm sıkıntılarında destek olunacak. Yatırımcılarımıza her konuda destek olunacak ve istihdam sağlanacak.
Dışardan gelen seyyar satıcılara karşı beldemiz menfaatleri doğrultusunda gerekli müdahale yapılacak. Beldemizde Spor kompleksi ve spor lokali kurulacak.
Tüm vatandaşımızla ayırım yapımlardan görüş alışverişinde bulunulacak ve hizmetler eşit şekilde yapılacaktır. Önce insana saygı anlayışıyla hizmette sınır olmayacak.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet