Skip Navigation Links

Çaparali Dağ Koşusu Şampiyonu Özçelik’i Ağırladı

Mehmet Çaparali, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde ilki düzenlenen Alanya Ultra Maraton'unda birinci gelen temsilcimiz İsa Özçelik’î ağırladı.

Çaparali Dağ Koşusu Şampiyonu Özçelik’i Ağırladı

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali,  Antalya'nın Alanya İlçesi'nde ilki düzenlenen Alanya Ultra Maraton'unda birinci gelen temsilcimiz İsa Özçelik’î ağırladı.
 
Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan maraton 64 kilometrelik Ultra Maraton, 42 kilometrelik Taurus Dağ Maratonu ve 20 kilometrelik Keykubat Dağ Koşusu kategorileri şeklinde düzenlendi. 
 
Hatay Büyükşehir Belediyespor’u temsilen katılan sporcumuz İsa Özçelik, 20 kilometrelik Keykubat Dağ Koşusu kategorisinde 110 sporcunun arasından 1.’liği elde ederek Hatay’a bir başarı daha kazandırdı.
 
Başarısını Genel Müdür Çaparali ile de paylaşan İsa Özçelik, spora ve sporcuya verdiği destekten ötürü Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve tüm yöneticilere teşekkür ederek, sportif kategorilerde sağlanan başarıların, ülke genelinde ilimizin isminin duyulmasına vesile olduğuna ve buna katkıda bulunduğu için büyük onur duyduğunu belirtti.
 
HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın izinde spora ve sporcuya destek vermekten hiçbir zaman kaçınmayacaklarını belirten Genel Müdür Çaparali, inanarak ve emek vererek ilimizin adını zirve taşıyan 
İsa Özçelik’e teşekkür ederek, spor hayatında başarılar diledi.  
 
HATSU Daire Başkanları ile şube müdürlerinin hazır bulunduğu ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet