Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Akdeniz Okul Aile Birliği Dayanışma Gecesi Düzenlendi

Akdeniz İlkokulu okul aile birliği dayanışma gecesi Truva Restaurant’ta yapıldı. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir

Akdeniz Okul Aile Birliği Dayanışma  Gecesi Düzenlendi

Gündem   A+a-

 
Akdeniz İlkokulu okul aile birliği dayanışma gecesi  Truva Restaurant’ta   yapıldı.  Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız,Kültür ve Sosyal işler müdürü Fikret Özçelik, Okul Müdürü Sedat Doğan,Okul Aile Birliği Başkanı Gülay Ekici  ve Öğrenci velilerinin katıldığı etkinlik coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

Okul Müdürü Sedat Doğan konuşmasında:”Öğrenci velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Dayanışma ve birlik ortamının devamını diliyorum. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve belediye yönetimi her zaman yanımızda olarak ,okulumuzun sorunlarının çözümüne katkı sundular.Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. “dedi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:Eğitim bizim için çok önemlidir.Çocuklarımızın  geleceği için,istikbalimiz için, sağlıklı nesillerin yetişmesi için eğitim yuvaları olan okullarımızın koşullarını geliştirmeliyiz.Bu çerçevede  aydınlık geleceğimizin temsilcileri çocuklarımızın eğitimine elimizden gelen desteği yapmaya devam edeceğimizi buradan ifade etmek isterim.  ”dedi.
Okul Aile Birliği Başkanı Gülay Ekici:”Velilerimizi böyle bir gecede görmekten dolayı mutluyum. Okul aile birliği olarak  bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz. “dedi. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş