Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB İşitme Engelli Futbol Takımı Zirvedeki Rakibini Deplasmanda Yendi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın spor her branşında olduğu gibi HBB İşitme Engelliler Futbol Takımına da verdiği destekle

HBB İşitme Engelli Futbol Takımı Zirvedeki Rakibini Deplasmanda Yendi

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın spor her branşında olduğu gibi HBB İşitme Engelliler Futbol Takımına da verdiği destekle takım şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam ediyor.

İşitme Engelliler Spor Toto 1’inci Lig 3’üncü grupta mücadelesine devam eden HBB İşitme Engelliler Futbol Takımı 26 Mart Pazar günü Bor 100.Yıl Stadyumunda lig birincisi Niğde İşitme Engelliler Futbol Takımını deplasmanda 4-2 yenerek zirvenin iddialı adaylarından olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

LİGİN SON HAFTASINDA OYNANACAK KRİTİK MAÇLAR

Ligin son haftasına girilirken ligin ilk üç takımının kıyasıya rekabeti devam ediyor.34 puanla Adıyaman İşitme Engelliler,33 puanla Niğde İşitme Engelliler ve 32 puanla HBB İşitme Engelliler Futbol Takımı şampiyonluk yolunda son kozlarını oynayacak. Ligin 14’üncü haftasında şampiyonluk düğümünün çözüleceği son maçta ligin ilk iki takımının Adıyaman ve Niğde’nin kıyasıya rekabetine sahne olacak.

Kendi sahasında oynadığı 6 maçın 5’ini kazanan HBB İşitme Engelliler Futbol takımı ligin 7’nci haftasında deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Batman İşitme Engelliler Futbol Takımını 2 Nisan Pazar Günü saat 12.00’da Nazım Koka Stadyumunda konuk edecek.

TAKIM SORUMLUSU CEMİL CAN, ‘‘ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ’’

HBB İşitme Engelliler Futbol Takımı Sorumlusu Cemil Can, ‘‘Sezon başından beri oyuncularımızın disiplinli çalışmalarıyla zirve yarışında yerimizi korumayı bildik. Şampiyonluk yolunda son viraja girdik. Önümüzdeki maçı da alıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider biz de bu haklı gururumuzu ve mutluluğumuzu hemşerilerimizle paylaşmak isteriz. Ligin başından bu yana bizlerden desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederim’’ dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar