Skip Navigation Links

HATSU'nun Milyonluk Dev Yatırımları Sürüyor

HATSU, içmesuyu projeleri kapsamında hayata geçirdiği Altınözü Çetenli Grup İçmesuyu İnşaatı’nda büyük mesafe katedildiğini bildirdi.

HATSU'nun Milyonluk Dev Yatırımları SürüyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Çetenli Grup İçmesuyu İnşaatı kapsamında içmesuyu ileten eski depolar yerine 5 adet yeni içmesuyu deposunun inşa edildiğini aktaran Genel Müdürlük, proje maliyeti 6 milyon 949 bin 763 TL olan çalışmada inşa edilen depoların dört adetinin 300, bir adeti ise 100 kapasitede olduğunu belirtti.
 
Proje ile Çetenli, Babatorun, Kansu, Keskincik, Mayadalı, Oymaklı ve Yolağzı mahallerine artık temiz ve sağlıklı içmesuyunun iletileceğini vurgulayan İdare, 7 mahalleye su iletecek olan içmesuyu hattının da yenilendiğini hatırlatarak, çalışma kapsamında toplamda 27 bin 980 metre yeni hattın döşendiğini kaydetti. 
 
Yeni yapılan depolarda boruların büyük çapta borularla yenilendiğini ve su pompalayan motorlarında güçlendirildiğine dikkat çeken İdare, suyun söz konusu mahallelere artık daha güçlü iletileceğine dikkat çekerek, yapılan çalışmalar kapsamında çevre düzenlenmesi yapılarak yeni bir görünüme kavuştuğunu vurguladı. 
 
İdare ayrıca, Hatay genelindeki içmesuyu hatları ile depolarında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının sürdüğün altını çizdi.
 
HATSU'nun Milyonluk Dev Yatırımları Sürüyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet