Skip Navigation Links

Sağlıksız Gıda Satışlarına Fırsat Verilmiyor!

Reyhanlı Belediyesi zabıta ekipleri yapmış olduğu başarılı denetimleri neticesinde sağlıksız gıda satışı yapanlara nefes aldırmıyor.

 Sağlıksız Gıda Satışlarına Fırsat Verilmiyor!

Gündem   A+a-

 
Reyhanlı Belediyesi zabıta ekipleri yapmış olduğu başarılı denetimleri neticesinde sağlıksız gıda satışı yapanlara nefes aldırmıyor.
 
Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’nin son dönemlerde vatandaşlardan gelen ihbarları titizlikle dikkate alarak, Zabıta Müdürlüğü ekiplerine verdiği özel talimatlar doğrultusunda yapılan denetimlerde, sağlıksız gıdaların satışını engellemek amacıyla marketlerde ve bakkallarda yapılan denetimlerde, son kullanım tarihleri geçmiş olan ve menşeileri belli olmayan süt ve süt ürünleri, içecek, cips, kuru bakliyat, çikolata vb. malzemelere el konulmuş olup; ele geçirilen malzemeler yakılarak ve gömülerek imha edilmiştir.
 
Ayrıca; Süt ve Süt Ürünleri imalathanesinde yapılan denetimler neticesinde ise, iş yerinin sağlık ve hijyen koşullarını taşımadığının tespit edilmesi üzerine, son kullanım tarihleri geçmiş olan ve menşeileri belli olmayan yaklaşık 220 kg süt ve süt ürünlerine el konulmuş olup; ele geçirilen malzemeler yakılarak ve gömülerek imha edilmiştir.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Hüseyin Şanverdi; “Öncelikle vatandaşlarımızın sağlık konusundaki duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim. Belediye olarak vatandaşlarımızdan gelen talepleri her zaman olduğu gibi bundan sonraki hizmetlerimizde de değerlendirip uygunsuz ve sağlıksız gıda satışı yapan esnaf ve kişilere asla müsamaha göstermeyeceğiz. Vatandaşlarımızla el birliğimiz devam ettiği sürece daha sağlıklı ve temiz bir Reyhanlı’ ya kavuşacağımız inancım tamdır” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet