Skip Navigation Links

Seyfi Dingil Küçük Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnafların ekonominin lokomotifleri olduğunu belirtti.

Seyfi Dingil Küçük Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Ediyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnafların ekonominin lokomotifleri olduğunu belirtti.
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, küçük sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ediyor.
 
ÇALIŞMALARIMIZI ANLATIYORUZ
 
Belediyenin çalışmaları ve 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgili esnada bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Zaman zaman fırsat buldukça esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Belediyemizin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında vatandaşlarımıza bilgiler veriyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar her zaman esnaflarımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Onların fikirleri görüşleri öneri ve talepleri dinliyor, sıkıntılara imkânlar ölçüsünde çözüm yolları arıyoruz” dedi.
 
GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN EVET
 
16 Nisan’da ülkenin geleceği için çok önemlim olan bir halk oylamasının yapılacağını ifade İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Ülkenin kalkınmasını istemeyen gelişmesinde rahatsız olan iç ve dışta hainler var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz artık Dünya’da önemli bir konuma geldi. Bu gelişmelerin devamı için ve daha büyük Türkiye için 16 Nisan’da güçlü bir EVET diyeceğiz”diye konuştu.
Başkan Seyfi Dingil, ziyarette esnafın soru ve önerilerini dinleyerek, fikir alışverişinde bulundu. Esnafın ilerlemesi, gelişmesi ve sorunlarının giderilerek çözüm bulunması noktasında yanlarında oldukları belirten Başkan Seyfi Dingil "Vatandaşlarımız ile sürekli iç içeyiz. Bu kapsamda sanayi sitesi esnafımızla bir araya geldik. Esnaflarımızın taleplerini ve isteklerini kendilerinden dinledik" dedi.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet