Skip Navigation Links

İskenderun OSB Genel Kurulu Yapıldı

*İskenderun Organize Sanayi Bölge Yönetimi Genel Kurulunu yaptı. Başkan değişmedi, Fatih Tosyalı. İskenderun OSB’de olağan genel kurul bugün İdare Bin

İskenderun OSB Genel Kurulu Yapıldı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Organize Sanayi Bölge Yönetimi Genel Kurulunu yaptı. Başkan değişmedi, Fatih Tosyalı. İskenderun OSB’de olağan genel kurul bugün İdare Binası’nda yapıldı. İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ın da konuk olarak izlediği genel kurulda bir konuşma yapan Başkan Fatih Tosyalı, faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi.
 
Tosyalı, Alt ve Üst Yapı Faaliyetleri, Çevresel Faaliyetler ve İdari Faaliyetler olarak bölümler halinde yapılan çalışmaları anlattı. Tek liste ile gidilen seçimler sonucu Fatih Tosyalı yeniden başkan olarak güvenoyu alırken, Osman Gözükara Başkan Yardımcısı, Fatih Keseroğlu, Sedat Uysal ve Mustafa Kahraman Yönetim Kurulu üyeleri olarak görev yapacaklar. OSB Başkanı Tosyalı, genel kurul sonunda tebrikleri kabul etti ve hem İGC Yönetim Kurulu üyeleriyle hem toplantıya katılanlarla hatıra fotoğrafları çekildiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet