Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesinden Şehircilik Çalışmaları

Samandağ Belediyesi tüm birimleriyle çalışmalarını koordineli olarak ilçe genelinde gerçekleştiriyor. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in

Samandağ Belediyesinden Şehircilik Çalışmaları

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi tüm birimleriyle çalışmalarını koordineli olarak ilçe genelinde gerçekleştiriyor. Samandağ Belediye Başkanı Mithat  Nehir’in öncülüğünde,belli bir program çerçevesinde Samandağ halkına hizmetler ulaştırılıyor. Kentin geleceğe taşınması için sosyal projeler, şehircilik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

EKİPLER  ÇALIŞIYOR,DEĞİŞİM SÜRÜYOR

Şükrü Kanatlı Mahallesinde  yol düzenleme çalışmaları yapılıyor. Cumhuriyet mahallesinde büzlerin döşenmesi dolgu işlemi ve parkelemeye hazırlık çalışması devam ediyor.Çiğdede mahallesi  Anılar sokakta  Ara yolu genişletme çalışması tamamlandı.Sutaşı mahallesinde yol düzenleme çalışması gerçekleşti. Yeşilköy Mahallesinde yol genişletme çalışması devam ediyor.Samandağ çöğürlü mahallesinde yol temizleme çalışması yapıldı. Ataköy mahallesinde   yol  açma çalışmaları  devam ediyor. Kuşalanı mahallesinde bulunan Samandağ Belediyesi Taziye salonunun çevre düzenleme çalışması tamamlandı. Uğur mumcu caddesinde Fen işleri müdürlüğü ile Park ve Bahçe müdürlüğünün ortak çalışması devam ediyor.Atatürk mahallesi Özen parkta temizlik  ve çevre düzenleme çalışması yapılıyor.  Temizlik işleri müdürlüğü tarafından 1.Larva mücadelesine start verildiği ifade edildi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet