Skip Navigation Links

“Bremen Mızıkacıları” Miniklerle Buluştu

HBB Şehir Tiyatrosu,çocukların hayal dünyalarını zenginleştirmek amacıyla hazırladığı birbirinden nitelikli oyunları sahnelemeye devam ediyor.

“Bremen Mızıkacıları” Miniklerle  Buluştu

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Şehir Tiyatrosu, çocukların hayal dünyalarını zenginleştirmek ve onlara farklı bakış açıları kazandırmak amacıyla hazırladığı birbirinden nitelikli oyunları sahnelemeye devam ediyor. 
 
HBB Şehir Tiyatrosu, Selahattin Güzel, Çekmece Şehit Türkmen ve Yeşilpınar Atatürk İlkokulu-Anasınıfı ile Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ve Anasınıfı’ndan  gelen minik minikleri 23 Mart Perşembe günü Çekmece Oyun Salonu’nda misafir etti.
Hatay’ın her köşesine ulaşan, büyükten küçüğe herkesi birbirinden değerli oyunlarla buluşturarak şehrin sosyal ve kültürel faaliyet odağı haline gelen HBB Şehir Tiyatrosu, ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı çocuk oyunu ile yeniden minik tiyatroseverlerin karşısına çıktı.
 
Derlemesi ve yönetmenliğini Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçılarından Süheyla Koçak’ın yaptığı ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı çocuk oyunu, yaşlandıkları için sahipleri tarafından evden kovulan eşek, horoz, köpek ve kedinin yolda tanışıp, bir müzik grubu kurma hayalleriyle, Bremen’e doğru yola çıkmalarını konu ediniyor.
 
Şehir Tiyatrosu’nun birbirinden yetenekli oyuncuları, yolculuk esnasında karşılaştıkları bir eve giren hırsızları korkutup kaçırarak ev sahiplerine yardım eden ve bu sayede kendilerini işe yarar hissederek, yeni bir yuva edinme arzusundaki hayvanların öyküsünü Anaokulu öğrencilerine anlattı.  
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet