Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çocuklar Eğlenerek Öğrenmeye Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve İl Jandarma Komutanlığı işbirliği ile yürütülen “Çıtır ile Pıtır Trafikte”

Çocuklar Eğlenerek Öğrenmeye Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve İl Jandarma Komutanlığı işbirliği ile yürütülen “Çıtır ile Pıtır Trafikte” adlı eğitici ve öğretici çocuk oyunu Yayladağılı miniklerle buluştu.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği aktiviteler ve sunduğu imkânlarla miniklerin en büyük eğlencesi haline gelen HBB Şehir Tiyatrosu, mutfağında özenle hazırlayarak sahnelediği eğitici ve öğretici oyunlarla geleceğimizin teminatı olan çocukların hem eğitimine hem de bilinçli olarak yetişmelerine de katkı vererek eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.
 
HBB ŞEHİR TİYATROSU EĞLENCELİ OYUNUYLA TRAFİK KURALLARINI ÖĞRETTİ
 
HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Ali Gezgin’in derleyip yönettiği eğitici oyunu minikler büyük beğeni ile izledi.Trafik kurallarının eğlenceli bir dille anlatıldığı oyunla trafik bilinci kazanan minikler, günlük hayatta kolaylık sağlayacak ve can ile mal güvenliği temelindeki birçok bilgiyi edinmenin mutluluğunu yaşadı.
 
800 ÖĞRENCİ OYUNU BEĞENİYLE İZLEDİ
 
İl Jandarma Komutanlığı ve HBB Şehir Tiyatrosu’nun işbirliği ilesahneye yansıtılan bu anlamlı proje kapsamındasaat 10.00’daBaran İlkokulu Konferans Salonu’nda Şenköy, Bozlu, Okçular ve Kışlak ilkokullarında, saat 14.00’te ise Hatay Büyükşehir Belediyesi Çandır Çok Amaçlı Salonu’ndaYeditepe, Yenice ve Çandır ilkokullarındaeğitim gören toplam 800 öğrenciye trafik kurallarına uymaları ve trafikte daha dikkatli olmaları tiyatronun kendine özgü diliyle anlatıldı.
HBB Şehir Tiyatrosu yetkilileri eğitici ve öğretici oyunu Hatay’ın 15 ilçesinde çocuklarla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş