Skip Navigation Links

Altınözü Eski Kanal Hatlarına Veda Ediyor

HATSU, “Temiz ve Sağlıklı Çevre” ilkesiyle hazırladığı atıksu hattı projelerini Altınözü ilçesinde de hayata geçirmeye sürdürüyor.

  Altınözü Eski Kanal Hatlarına Veda Ediyor Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), “Temiz ve Sağlıklı Çevre” ilkesiyle hazırladığı atıksu hattı projelerini Altınözü ilçesinde de hayata geçirmeye sürdürüyor. 
 
Atık suların sağlıklı şekilde toplanmasının yanı sıra Hatay’a modern bir altyapı sistemini kazanmak amacıyla çalışmaların sürdüğünü aktaran Genel Müdürlük, Yarseli Mahallesi’nde yetersiz gelen kanal hattı yerine 300’lük Koruge borularla 750 metre yeni atıksu hattı döşendiğini belirtti. 
 
Fiziki ve teknik şartlar göz önünde bulundurularak yapılan çalışmada kanal sularının çevreye akmasının da engellendiğini aktaran İdare, mahallelerdeki atıksuların modern yöntemler ile toplanması ve çevreye zarar vermeyecek hale getirilmesi adına atıksu hattı döşeme çalışmalarının kent genelinde sürdüğünü vurguladı.  
 
Teknik personel gözetiminde yapılan söz konusu çalışmada 1 kepçe, 1 paletli ekskavatör, 1 kamyon ve 4 personelin görev yaptığını açıklayan HATSU, vatandaşların karşılaştıkları altyapı problemlerini ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne ya da sosyal medya sayfalarına (Facebook, Twitter ve İnstagram) iletmesi konusunda çağrıda bulundu. 
  Altınözü Eski Kanal Hatlarına Veda Ediyor  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet