Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şarkıyla Sallanan Salıncak Miniklerden Tam Not Aldı

Minikler HBB Şehir Tiyatrosunu ayakta alkışladı.

Şarkıyla Sallanan Salıncak Miniklerden Tam Not Aldı

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), sosyal, kültürel ve sanatsal aktiviteler ile toplumu bilinçlendirmek ve geleceğimizin teminatı olan çocukları yaşama hazırlamak amacıyla kültürel ve sanatsal etkinlikleri gerçekleştirmeye devam ediyor.
 
HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçılarından Sertaç Demir’in  yönetmenliğini üstlendiği, Ahmet Önel’in kaleme aldığı dostluk, paylaşım ve sevginin bütün engelleri aşarak insanları birbirine bağlayan önemli faktörlerden biri olduğunu, kibir ve bencilliğin ise insanı sadece yalnızlığa ve çaresizliğe mahkûm edeceğinin anlatıldığı "Şarkıyla Sallanan Salıncak” adlı çocuk oyunu, 21 Mart Salı günü Kırıkhan Şehit Hurşit Uzel İmam Hatip Okulu Konferans Salonu’nda miniklerin beğenisine sunuldu.

MİNİKLER HBB ŞEHİR TİYATROSU’NU AYAKTA ALKIŞLADI 

HBB Şehir Tiyatrosu’nun muhteşem performansları ile miniklerin beğenisine sunduğu‘ Şarkıyla Sallanan Salıncak’ adlı çocuk oyununa Kırıkhan ilçesindeki birçok okul öğrenciler de katılarak eğlenceli dakikalar yaşadı.
 
Okul öğretmenlerinin de katıldığı oyunda HBB Şehir Tiyatrosu ekibi çocukların büyük beğenisini kazanarak ayakta alkışlandı.
Okul öğrencileri ve öğretmenleri geleceğimizin teminatı olan çocuklara dostluk, paylaşım, sevginin önemini ve tiyatro sevgisini aşılayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Şehir Tiyatrosu Ekibi’ne teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar