Skip Navigation Links

Başkan Savaş, Hemşerileriyle Buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,Hatay’ın her noktasına gerçekleştirdiği birlik beraberlik ve dayanışma toplantılarında,

Başkan Savaş, Hemşerileriyle Buluştu

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,Hatay’ın her noktasına gerçekleştirdiği birlik beraberlik ve dayanışma toplantılarında, hemşerileriyle hizmet istişareleri yapmaya devam ediyor. Başkan Savaş son olarak 21 Mart Salı günü Hatay genelinde bulunan ziraat odaları başkanları ile Kumlu’da bir araya geldi.
 
Ova Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya, Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu ve CHP Kumlu İlçe Başkanı Ali Çimer de katıldı.Şehrin yerel dinamik güçleri olarak adlandırdığı oda başkanlarıyla fikir alışverişlerinde bulunan Başkan Savaş,  Hatay’ı hakettiği değere ulaştırmak için ortak noktada birleşilmesi gerektiğinin altını çizdi.
Oda başkanları ile gerçekleştirdiği toplantının ardından Kumlu Muhtarlar Derneği’nden Merkez Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Başkan Savaş, çözüm ortağı olarak gördüğü muhtarlar ile Hatay’ın alt yapı, üst yapı, sosyal ve kültürel faaliyetler için çözüm odaklı hizmet istişarelerinde bulundu.
 
Ardından Kumlu programı çerçevesinde Akpınar ve Aktaş mahalleleri ve Adnan Menderes Parkı’ında halk ile buluşan Başkan Savaş, hemşehrilerinin taleplerini dinledi ve eksikleri yerinde inceleyerek hizmet sunumu ile acil ihtiyaçların hızlı giderilebilmesi noktasında Hatay'da her ilçede bütün renkler ile bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet